Refund policy

 

Päivitetty 7.10.2022
Sopimusasiakkaiden tuotepalautukset ja -vaihdot

Sopimusasiakkaiden palautus- ja vaihto-oikeus on määritelty sopimuksessa. Tarkistathan oikeuden myynnin yhteyshenkilöltäsi. Jos tuotteellasi on palautusoikeus, lähetä se omalla kustannuksellasi ohjeen mukaisesti.

Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai olemme lähettäneet sinulle väärän tuotteen, palauta tuote maksutta palautusohjeiden mukaisesti.


Päivitetty 16.3.2022
Näin palautat tai vaihdat tuotteen, jonka olet ostanut verkkokaupasta

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa saamansa tuotteen 14 päivän sisällä vastaanottamisesta mihin tahansa Postin toimipisteeseen tai Image Wear Työasupalvelumyymälään ja täyttämällä paketin mukana tulleen asiakaspalautuslomakkeen huolellisesti. 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus koskee vain verkkokauppaostoksia.

Image Wear tarjoaa kuluttaja-asiakkaille maksuttoman vaihto-oikeuden. Kaupan peruuntuessa kuluttaja vastaa tuotteen palautuskuluista. Palautus- tai vaihto-oikeus koskee myyntikelpoisia tuotteita eli käyttämättömiä ja ehjiä tuotteita, joista ei ole irrotettu tuotelappuja.

Palautus-/vaihto-ohjeet tulevat paketin mukana. Tarvittaessa voit tulostaa palautusohjeen myös tästä.


Reklamaatiot:

Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee sinun ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa (14 päivän kuluessa) tuotteen vastaanottamisesta Image Wear Oy:lle sähköpostitse osoitteeseen imagewear@imagewear.fi tai täyttämällä asiakaspalautuslomakkeen ja lähettämällä tuotteen postikuluitta Image Wear Oy:lle. Voit toimittaa lomakkeen ja tuotteen myös suoraan myymälään.