Cart
Your cart is currently empty.
Deliveries in 1-3 business days! | Orders over €150 Free delivery

Image Wear tukee Ukrainan lapsia Pelastakaa Lapset ry:n kautta

Ukrainan lapset tarvitsevat nyt apua. Image Wear tukee lahjoituksellaan Ukrainassa lasten hyväksi tehtävää työtä.

Image Wear tukee lahjoituksellaan Ukrainan lapsia

Ukrainan lapset ovat vaarassa. Haavoittuminen, sodan traumat ja pakolaisuus uhkaavat jopa 7,5 miljoonaa lasta. Image Wear tukee konfliktialueen lapsia Pelastakaa Lapset ry:n valtakunnallisen keräyksen kautta. Lahjoitus mahdollistaa muun muassa vaatteiden, ruoan, lääkkeiden ja kriisituen toimittamisen hädässä oleville lapsille ja heidän perheilleen.

Pelastakaa Lapset toimittaa humanitaarista apua

Pelastakaa Lapset ry on toiminut Ukrainassa jo vuodesta 2014 lähtien. Järjestö toimittaa tärkeää humanitaarista apua konfliktialueen lapsille ja heidän perheilleen. Kriisin kärjistyttyä Pelastakaa Lapset on laajentanut hätäavun toimittamista. Lukuisat lapset ovat joutuneet pakenemaan kodeistaan mukanaan vain vähän välttämättömiä tarvikkeita ja yllään olevat vaatteet.

 Pelastakaa Lapset toimittaa keräyksen avulla:

  • Talvivaatteita ja peittoja
  • Suojaa pakeneville
  • Ruokaa, puhdasta vettä ja hygieniatarvikkeita
  • Apua perheenjäsenistään pakomatkalla eksyneille lapsille
  • Psykologista tukea traumaattisista kokemuksista toipumiseen

Lisäksi järjestö pyrkii mahdollistamaan Ukrainan lasten koulunkäynnin ja on valmiudessa perustamaan tilapäisiä oppimiskeskuksia Ukrainan lähimaihin sekä kunnostamaan ukrainalaisia kouluja ja päiväkoteja heti, kun tilanne sen sallii.

Autetaan yhdessä

Suomalaisena perheyrityksenä ajatuksemme ovat Ukrainan lapsissa ja heidän perheissään. Lahjoitukset ovat elintärkeitä Ukrainan lasten selviytymiseen. Kannustamme muitakin lahjoittamaan Ukraina-keräykseen Pelastakaa Lapset ry:n sivuston kautta. Lahjoituksia voivat tehdä sekä yritykset että yksityiset. Yhdessä voimme auttaa. 

Lahjoituksemme myötä toivotamme voimia Ukrainan lapsille, heidän perheilleen ja kaikille, joita sotatila koskee. Toivomme, että konfliktiin löytyisi pikaisesti rauhanomainen ratkaisu. Lue lisää Pelastakaa Lapset ry:n työstä Ukrainan lasten hyväksi ja lasten tilanteesta

Autetaan yhdessä!

   

Parempia työpäiviä - Image Wear Työvaatteet