Narvan tehtaan työntekijöiden lapsille ja lapsenlapsille lahjakortteja kirjakauppaan

Narvan tehtaan työntekijöiden lapsille ja lapsenlapsille lahjakortteja kirjakauppaan
Image Wear lahjoitti Narvan lapsille lahjakortteja kirjakauppaan

Image Wear tekee vuosittain lahjoituksen, jonka tavoitteena on parantaa yhteisöjen hyvinvointia paikkakunnilla, joilla meillä on vaikuttamisen mahdollisuuksia. Viime vuosina lahjoitus on tehty Viron Narvaan, jossa sijaitsee oma tuotantolaitoksemme. Tämän vuoden yhteisölahjoituksen saivat Narvan työntekijöiden lapset ja lapsenlapset. Työntekijät ilahtuivat, että lahjoitus kohdistettiin tällä kertaa heidän lähipiiriinsä.

150 lapselle lahjakortteja kirjakauppaan

Lahjoituksen kohteena on tänäkin vuonna Narva ja yhteisessä ideariihessä suosikiksi nousi ehdotus lahjakorteista kirjakauppaan. 4500 euron yhteisölahjoitus annettiin Narvan työntekijöiden lapsille ja lapsenlapsille.

Narvan lapset saivat Image Wearilta lahjakortteja uusien kirjojen ostoon

150 lasta pääsee nauttimaan kirjakaupan laajasta valikoimasta. Lapset ovat eri-ikäisiä, joten kiinnostuksen kohteetkin vaihtelevat värityskirjoista Harry Potteriin. Lahjakortit ostettiin kirjakaupasta, josta löytyy runsaasti erilaisia kirjoja eri kielillä. Jokainen lapsi löytää varmasti mieluisan lahjan, jonka parissa toivottavasti kehittyy myös rakkaus lukemiseen.

Iloiset lapset kertovat ideoistaan, mihin lahjakorttinsa käyttävät. Vanhemmat lapset aikovat ostaa kirjoja, vaikkapa Harry Potteria tai Tähtien Sotaa, ja lautapelejä. Pienempiä kiinnostavat satukirjat, palapelit ja värityskirjat.

 

Kivoja lukuhetkiä ja runsaasti iloisia lukuelämyksiä Narvaan!