Maksutavat

Image Wear myymälöissä voit maksaa kortilla. Emme vastaanota käteistä rahaa.

Svea-maksupalvelut

Maksa verkkokaupassamme turvallisesti, joustavasti ja nopeasti Svea Paymentsin maksutapoja käyttäen. Maksupalvelukumppanimme Svea tarjoaa erilaisia maksuvaihtoehtoja. Voit itse valita ostoskorissa juuri sinulle sopivan maksutavan, mm. verkkopankki, lasku tai luottokortti. Yrityksille Svea tarjoaa Yrityslasku-vaihtoehdon. 

Maksuaikaa tarjoavat maksutavat: lasku, yrityslasku ja erämaksu

Svea Yrityslasku

Olitpa sitten kevytyrittäjä, toiminimi tai osakeyhtiö, meiltä voit hankkia tiimillesi työvaatteet ja -jalkineet Svea Yrityslaskulla. Tarvitset vain y-tunnuksen. Yrityslaskulla saat korotonta maksuaikaa turvallisesti ja helposti. Saat tilauksesta Svealta kuitin sähköpostiin. Lue lisää Svea Yrityslaskusta täältä.

Svea Erämaksu

Erämaksussa voit maksaa ostoksesi useammassa erässä, jolloin maksu jakautuu pidemmälle ajalle. Erämaksu toimii samalla periaatteella kuin paremmin tunnettu osamaksu, mutta erämaksussa ostettu tuote siirtyy heti ostajan omistukseen, vaikka tuotetta ei olisi maksettu kokonaan.

Mobiilimaksutavat

Verkkokaupassamme ovat käytössä myös Svean tarjoamat mobiilimaksutavat MobilePay, Pivo ja Siirto. MobilePayn avulla maksat ostoksesi kätevästi ja nopeasti matkapuhelimella. MobilePay-sovelluksessa tallennat korttitietosi suoraan Mobilepayhin. Verkkokaupan kassalla valitset maksutavaksi MobilePay, syötät puhelinnumeron ja hyväksyt maksun yhdellä pyyhkäisyllä MobilePay-sovelluksessa. Lue lisää MobilePaysta täältä.

Pivo-mobiilimaksusovellus toimii samalla periaatteella kuin muutkin mobiilimaksutavat. Kun täytät puhelinnumerosi verkkokaupan kassalla voit hyväksyä maksun yhdellä pyyhkäisyllä puhelimen Pivo-sovelluksessa. Lue lisää Pivo-mobiilimaksusovelluksesta täältä.

Siirto-mobiilimaksujärjestelmällä voit maksaa verkkokaupassa helposti ja nopeasti. Kun valitset maksutavaksi Siirto, hyväksyt maksun joko Pivolla, OP-mobiililla tai Nordean mobiilisovelluksessa. Lue lisää Siirto-maksutavasta täältä.

Verkkopankkimaksut

Valitsemalla verkkokaupan kassalla maksutavaksi verkkopankkimaksun, pääset klikkaamaan oman pankkisi verkkomaksupainiketta. Sinut ohjataan verkkokaupasta pankkisi verkkopalveluun suorittamaan maksu. Kun olet kirjautunut sisään oman pankkisi verkkopalveluun ja maksanut ostokset, sinut siirretään takaisin verkkokauppaan.

Paypal

Valitessasi verkkokaupan kassalla Paypal-maksutavan voit maksaa ostoksesi PayPalin kautta niin selaimella kuin mobiililaitteella. Voit joko kirjautua PayPal-tilille ja vahvistaa ostoksesi yhdellä klikkauksella tai käyttää One Touch -toimintoa, jolloin erillistä sisäänkirjautumista ei vaadita.

Korttimaksut

Myymälämme eivät ota vastaan käteismaksuja. Myymälässä ja verkossa voit maksaa Visa-, MasterCard-, ja Visa Electron-maksukorteilla. Verkossa sinun tulee tunnistautua joko pankkitunnuksillasi tai pankista saatavalla erillisellä tunnuksella. Maksu tapahtuu yhteistyökumppanimme Svean sivustolla.


Image Wearilla voit maksaa ErgoSafe-lompakolla. Ergonomiatuotteiden, työvaatteiden ja -jalkineiden hankintaan.Kuva:Ergosafe/Epassi

Epassi ErgoSafe -lompakko

Epassi ErgoSafe -lompakko käy maksuvälineenä myymälöissä. Se voidaan myös liittää sopimusasiakkaiden sähköiseen tilausjärjestelmä eWeariin. ErgoSafella -lompakolla voi ostaa työvaatteita sekä työ- ja turvajalkineita. Lue lisää Epassi Ergosafe -lompakosta täältä.

Sopimusasiakkaiden laskutus

Sopimusasiakkaiden laskutuksessa laskutuskumppanimme on Intrum, joka välittää laskut ja hoitaa reskontran.