Meiltä saat Avainlipun arvoista Työasupalvelua!

Mikä Palvelu-Avainlippu on?

Avainlippuja on kahdenlaisia: tuotteille ja palvelutyölle myönnettäviä. Palvelu-Avainlipun tunnistaa merkkiin liitetystä "Suomalaista Palvelua" -tekstistä. Suomalaisen Työn Liitto on vuonna 2019 myöntänyt Palvelu-Avainlipun Image Wearin Työasupalvelulle osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on, että palvelu tuotetaan Suomessa. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Suomalaista Työasupalvelua - Rakkaudesta Suomalaiseen Työhön - Image Wear

Meillä palvellaan – työvaatteet, suojaimet ja työjalkineet sekä niihin liittyvät palvelut

Käydään ostamassa jotkut työvaatteet ja -jalkineet. STOP. Tiedätkö, onko kyseisessä työssä käytettäviin työvaatteisiin ja -jalkineisiin voimassa oleva lakeja, vaatimuksia, standardeja tai suosituksia? Ovathan ne myös toimivat ja mukavat sekä hyvännäköiset? Poikkea myymälässämme ja mieti myymälähenkilökuntamme kanssa, mitkä olisivat teille sopivimmat työvaatteet ja -jalkineet. 

Image Wearilla saat suomalaista työasupalvelu. 17 myymäläämme palvelee teitä ympäri Suomen.

Image Wear Työasupalvelut antavat asiantuntevia neuvoja mm. erilaisten asukokonaisuuksien sekä yrityksen riskikartoitukseen perustuvien vaatetusten osalta. Myyntipäällikkömme ovat suojainasiantuntijakoulutuksen (STYL) saaneita alan ammattilaisia. Tavoitat meidät myymälästä, puhelimitse ja sähköpostilla. Löydät työvaatteiden suojavaatestandardit sekä jalkineiden suojausstandardit myös verkkosivuiltamme.

Image Wear tarjoaa tietoa ja opastusta eri alojen vaatimuksista työvaatteille. Avainlipun arvoista Työasupalvelua juuri sinun tarpeisiisi.

Työasupalvelumme tekee mm. sovituksia, räätälöintiä, vaatteiden merkkauksia ja nimikointia sekä jalkaskannauksia. Image Wearilla on Suomessa noin 130 työntekijää, joten yrityksemme on merkittävä tekstiilialan työllistäjä Suomessa.

Työvaatteiden sovitukset nopeasti ja joustavasti

Myymälöissä sovitusmahdollisuus. Lahkeiden ja hihojen lyhennys ja muut työvaatteen korjauspalvelut saman katon alta. Avainlipun arvoista Työasupalvelua yrityksellesi.

Image Wear Työasupalvelumyymälät tarjoavat myös sovituspalvelua. Isommissa erissä henkilökuntamme voi sovittaa vaatteita ja jalkineita sovittuna ajankohtana jopa työpaikallanne. Henkilökuntamme auttaa myös erikoismittaisten tuotteiden mittaamisessa ja hankinnassa.

Työvaatteiden muutos- ja korjaustyöt näppärästi meiltä

Avainlipun arvoista työasupalvelua Image Wearilla - muokkaamme ja korjaamme työvaatteesi oikean kokoiseksi ja istuvaksi juuri sinulle.

Jotta voit keskittyä työhösi ja tuntea olosi mukavaksi, työvaatteiden on oltavan oikean kokoisia. Tampereen korjausompelimossamme teemme työvaatteiden räätälöintiä, muutos- ja korjaustöitä - esim. lahkeiden, helmojen tai hihojen lyhennyksiä ja pidennyksiä - sekä kiinnitämme työvaatteisiin merkkejä.

Hyvä työpäivä syntyy mukavista ja toimivista työvaatteista ja -jalkineista sekä jalkojesi jaksamisesta

Jalkaskannauksen avulla selvitämme sinulle sopivat pohjalliset, jotta työjalkineet voisivat mahdollisimman hyvin tukea hyvinvointiasi työpäivän aikana.

Työvaatteiden toimivuus on tärkeä osa työpäivää, mutta muista myös jalat. Kun jalat tuntuvat keveiltä, koko keho jaksaa paremmin. Image Wear Työasupalvelumyymälöissä palvelemme asiakkaitamme jalkaskannereilla, jotka selvittävät jalkojesi mitat, jalkaholvin kaaren tuen tarpeen ja jalkojesi kuormittumispisteen hetkessä. Skanneri suosittaa oikean jalkineen koon, lestin leveyden sekä pohjallistyypin. Henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinun askeleellesi oikean, käyttötarkoitukseesi sopivan jalkineen sekä jalkasi muotoja mukailevat yksilölliset erikoispohjalliset.

Yrityksesi ilmeen mukaiset työvaatteet

Image Wearilla tarjoamme lämpömerkkausta vaatteisiin. Suomalaista Työasupalvelua. Meillä on Avainlippu.

Meiltä saat myös monipuoliset työvaatteiden merkkauspalvelut. Työvaatteet ovat tärkeä osa yrityksesi ilmettä. Tulostamme haluamasi logot, tekstit tai kuvat ja painamme tai brodeeraamme ne haluamiisi tuotteisiin.

Lämpösiirtotekniikka mahdollistaa moniväriset painatukset. Lähes kaikissa myymälöissämme on lämpösiirtomerkkien painokone, joten pienet painatusmäärät saat sovitusti nopeasti. Isommat määrät painamme Tampereen logistiikkakeskuksessamme sijaitsevassa painossamme.

Image Wearin oma paino osaa silkkipainon tuotteisiin. Kestävät printit ammattitaidolla. Avainlipun arvoista Työasupalvelua.

Silkkipaino on näppärä tapa painaa yrityksesi logo työvaatteisiin. Painamme logon joko suoraan asusteeseen tai leikepalaan. Silkkipainatus on kätevää ja edullista erityisesti suurissa painatusmäärissä ja – mikä parasta - se soveltuu painettavaksi lähes kaikkiin tuotteisiin. Painojälki on tarkkaa ja kestää pitkään teollisessakin pesussa. Tampereen logistiikkakeskuksessamme sijaitseva silkkipainomme hoitaa tarvitsemasi painatukset nopeasti.

Suomalaista Työasupalvelua. Nimikoimme työvaatteet kestävästi brodeeraamalla. Parhaimmillaan brodeeraus kestää vaatteessa koko sen eliniän. - Image Wear

Työvaatteessa oleva työntekijän nimi ja yrityksen logo tekevät vaatteesta yksilöllisen. Huoliteltu ja korkealaatuinen brodeeraus on kestävä valinta. Brodeeraukset toteutamme nopeasti ja vaivattomasti Tampereen logistiikkakeskuksessamme sijaitsevassa brodeeraamossamme. Brodeeraus voidaan tehdä irtomerkille tai suoraan vaatteeseen.

Kierrätämme työvaatteet seuraavalle käyttäjälle

Aarre-palvelu mahdollistaa työvaatteiden kierrätyksen yrityksen sisällä työntekijältä toiselle. Työvaatteen elinkaari pitenee ja yritykselle syntyy säästöä. Image Wearin Aarre-kierrätyspalvelu

Onko yritykselläsi käytöstä poistuneita, mutta yhä käyttökelpoisia työvaatteita? Älä heitä niitä pois, vaan kierrätä ne Aarre-kierrätyspalvelumme avulla seuraavalle työntekijälle. Varastoimme vaatteet Tampereen varastollamme ja ne ovat sieltä tilattavissa uudelleen.

Jos yrityksenne työvaatetarpeet vaihtelevat ja tarvitsette joustavuutta työvaatehankintoihin, Työvaatelainaamostamme voitte vuokrata työvaatteet kuukausimaksulla käyttöönne. Työvaatelainaamo on ekologinen ja vaivaton toimintamalli. Vaatteita kierrättämällä niiden käyttöikä pitenee, ja vaatteet voi hankkia juuri tarvitsemakseen ajaksi.

Kierre®-palvelussa vanhat työvaatteet komposiittituotteiksi

 

Image Wear Cliff-palvelun Kierre-kierrätyskomposiitista valmistetut tuotteet kestävät käytössä. Niiden valmistukseen on käytetty käytöstä poistuneita työvaatteita ja kierrätysmuovia.
Kierre®-palvelussamme voit kierrättää tekstiilisen elinkaarensa lopussa olevat työvaatteet raaka-aineeksi kestäviin ja uudelleen kierrätettäviin Cliff-komposiittituotteisiin. Cliff-tuotteiden valmistusmateriaalista 48 % on käytettyjä työvaatteita ja 48 % kierrätysmuovia. Tuotteiden arvioitu elinikä on noin 50 vuotta ja elinkaarensa päässä ne pystytään kierrättämään taas uusiksi tuotteiksi.

 

Tervetuloa palveltavaksi!

 

Image Wear työvaatteet -logo
Teemme sinulle Parempia Työpäiviä! - Image Wear työvaatteet