Kesätyöntekijöille vaatteet

Työvaatteet kesätyöntekijöille. T-paidat, essut ja joustavat housut keittiö-, ravintola- ja puhtaanapitotyöhön.
Kesä tuntuu aina tulevan yllättäen nurkan takaa, joten kesätyöntekijöiden vaatteiden hankinta kannattaa suunnitella ajoissa. Image Wearilta saat hyvännäköiset ja toimivat työvaatteet nopeasti ja joustavasti. Tilaa verkkokaupasta, hae myymälästä heti mukaan tai vuokraa vaatteet Työvaatelainaamostamme.

Kesätyöntekijälle valkoinen t-paita ja musta esiliina. Työvaatteet keittiöön ja ravintolaan. Helposti huollettavat työvaatteet.

Toimiva työvaate parempiin työpäiviin

Hyvännäköiset, mukavat ja toimivat työvaatteet ovat tärkeä osa työpäivää. Työtehtävään suunniteltu työvaate on usein myös työturvallisuusasia. Testattu ja tarkoituksenmukainen työvaate täyttää hygienia- ja turvallisuusvaatimukset sekä suojaa työntekijää mahdollisilta työn vaaroilta. Istuva ja toimiva työasu tukee työntekoa ja tekee työntekijän arkipäivästä vaivattomamman. Laadukas ja hyvännäköinen työvaate tukee niin yrityksen imagoa, työntekijän ammatti-identiteettiä ja työviihtyvyyttä. Yrityksen ilmeen mukaisiin vaatteisiin pukeutuva työntekijä on yrityksen elävä käyntikortti.

Image Wearilta myös logopainatukset 

Yrityksesi logopainatus on tärkeä osa brändiä ja mainostaa yritystäsi siellä, missä yrityksesi työntekijät liikkuvat. Image Wearilta saat työvaatteisiin logopainatukset nopeasti ja vaivattomasti. Tampereen logistiikkakeskuksemme omassa painossa teemme niin silkkipainatukset, lämpösiirtomerkit kuin brodeeraukset.

Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua löytämään yrityksesi vaatteisiin parhaiten soveltuvan logotekniikan. He tietävät mahdolliset tuotekohtaiset logomerkintään vaikuttavat rajoitukset. Lue lisää logomerkinnöistä täältä

Turkoosi unisex t-paita sekä mustat joustavat STIILI-housut antavat vapauden tehdä töitä.

Työvaatelainaamosta joustavuutta työvaatehankintoihin

Työvaatteiden tarve vaihtelee. Kesätyöntekijöillekin pitää jokaisena työpäivänä varmistaa siistit sekä huolletut työvaatteet. Image Wearin Työvaatelainaamo on ekologinen ja kustannustehokas tapa hankkia työvaatteet.

Työvaatelainaamosta saat työvaatteet kuukausimaksulla käyttöösi. Toimitamme tilaamasi vaatteet, ja ne ovat käytössänne tarvitsemanne ajan. Kun vaatteiden tarve päättyy, ne palautuvat meille. Lue lisää Työvaatelainaamosta täältä

Varmista kesätyöntekijöille siisti ja toimiva työvaatetus. Tilaa vaatteet nyt.

 

Image Wear oranssi logo

Parempia Työpäiviä!