Kesätyöntekijöille vaatteet

Työvaatteet kesätyöntekijöille. T-paidat, essut ja joustavat housut keittiö-, ravintola- ja puhtaanapitotyöhön.
Kesä hiipii aina yllättäen nurkan takaa, ja siksi onkin hyvä suunnitella kesätyöntekijöiden vaatteiden hankinta hyvissä ajoin. Image Wear tarjoaa laadukkaat, toimivat ja hyvännäköiset työvaatteet, jotka täyttävät vaativimmatkin työolojen vaatimukset. Meiltä saat vaatteet nopeasti ja joustavasti - voit tilata ne kätevästi verkkokaupasta, noutaa myymälästä heti mukaan tai vuokrata vaatteet Työvaatelainaamostamme.

Kesätyöntekijälle valkoinen t-paita ja musta esiliina. Työvaatteet keittiöön ja ravintolaan. Helposti huollettavat työvaatteet.

Toimiva työvaate parempiin työpäiviin

Toimivat työvaatteet ovat tärkeä osa työpäivää. Työtehtävään suunniteltu työvaate on usein myös työturvallisuusasia. Testattu ja tarkoituksenmukainen työvaate täyttää hygienia- ja turvallisuusvaatimukset sekä suojaa työntekijää mahdollisilta työn vaaroilta. Istuva ja toimiva työasu tukee työntekoa ja tekee työntekijän arkipäivästä vaivattomamman. Laadukas ja hyvännäköinen työvaate tukee niin yrityksen imagoa, työntekijän ammatti-identiteettiä kuin työviihtyvyyttä. Yrityksen ilmeen mukaisiin vaatteisiin pukeutuva työntekijä on yrityksen elävä käyntikortti.

Image Wearilta kausityöntekijöiden työvaatteet kaikille aloille

Image Wearilta löydät monipuolisen valikoiman työvaatteita eri alojen tarpeisiin. Olit sitten puutarhassa, rakennustyömaalla, ravintolassa, kahvilassa, puhtaanapidossa tai muulla palvelualalla, meiltä löydät sopivat työvaatteet. Panostamme laatuun, kestävyyteen ja mukavuuteen, joten voit luottaa siihen, että työvaatteemme soveltuvat kaikkiin kesä- ja kausitöihin.

Verkkosivuiltamme löydät kätevän koko-oppaan ja tuotekuvaukset, jotka auttavat sinua valitsemaan oikeat vaatteet tiimillesi. Verkkokaupassamme on käytössä myös digitaalinen etäsovituspalvelu eSovitus, joka antaa henkilökohtaisen kokosuosituksen. Tutustu valikoimaamme ja hanki työvaatteet, joka kestävät työn kuin työn.

Image Wearilta myös logopainatukset 

Yrityksesi logopainatus on tärkeä osa brändiä ja mainostaa yritystäsi siellä, missä yrityksesi työntekijät liikkuvat - ovatpa he sitten vakituisia tai osa-aikaisia työntekijöitä, kausityöntekijöitä tai kesätyöntekijöitä. Image Wearilta saat työvaatteisiin logopainatukset nopeasti ja vaivattomasti. Tampereen logistiikkakeskuksemme omassa painossa teemme niin silkkipainatukset, lämpösiirtomerkit kuin brodeeraukset.

Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua löytämään yrityksesi vaatteisiin parhaiten soveltuvan logotekniikan. He tietävät mahdolliset tuotekohtaiset logomerkintään vaikuttavat rajoitukset. Lue lisää logomerkinnöistä täältä

Turkoosi unisex T-paita sekä mustat joustavat STIILI-housut antavat vapauden tehdä töitä.

Työvaatelainaamosta joustavuutta työvaatehankintoihin

Työvaatteiden tarve vaihtelee. Kesätyöntekijöillekin pitää jokaisena työpäivänä varmistaa siistit sekä huolletut työvaatteet. Image Wearin Työvaatelainaamo on ekologinen ja kustannustehokas tapa hankkia työvaatteet.

Työvaatelainaamosta saat työvaatteet kuukausimaksulla käyttöösi. Toimitamme tilaamasi vaatteet, ja ne ovat käytössänne tarvitsemanne ajan. Kun vaatteiden tarve päättyy, ne palautuvat meille. Lue lisää Työvaatelainaamosta täältä

Varmista kesätyöntekijöille siisti ja toimiva työvaatetus. Olipa tarpeesi sitten yksittäiset tuotteet tai suuremmat erät, palvelemme sinua tarpeidesi mukaan. Älä jää odottamaan viime hetkeen, vaan tilaa vaatteet nyt.

 

Image Wear oranssi logo

Parempia Työpäiviä! Image Wear