Kierrätys tekstiilituotteeksi

Image Wear yhteistyö Globe Hopen kanssa, tuotteen muodonmuutos uudeksi tuotteeksi.

Työvaatteesta uusi tekstiilituote

Kun vaate on niin kulunut, ettei sitä voi käyttää enää työvaatteena, on mietittävä, miten estetään sen päätyminen energiajätteeksi. Joskus asiakkaan mallistosta jää pois tuotteita, joita ei voi kierrättää toisille käyttäjille. Näissä tapauksissa etsimme yhdessä asiakkaan kanssa elinkaarensa päässä oleville työvaatteille uuden elämän. Kierrätys- ja ylijäämätuotteiden tekstiilimateriaaleja voidaan hyödyntää uusiin tuotteisiin sellaisenaan. Takista voidaan tehdä esimerkiksi laukku tai neuletakista pipo.

Yhteistyö reppu Globe Hopen kanssa kuljettajien vanhaksi jääneistä työtakeista.

Image Wear ja Globe Hope yhteistyössä

Teemme yhteistyötä muun muassa kierrätettyjä vaatteita ja asusteita valmistavan Globe Hope Oy:n kanssa. Yhteinen arvomaailma on pohjana yhteistyöllemme: molemmat yritykset ovat sitoutuneet suunnittelussa ja tuotannossa kestävän kehityksen periaatteisiin, haluavat tarjota asiakkailleen ekologisen ja kestävän vaihtoehdon sekä samalla kannustaa ympäristöystävälliseen ajatteluun. 

Image Wearin asiakasyrityksillä on mahdollisuus hyödyntää vanhat työvaatteet kierrätystuotteina. Image Wear kierättää vaatteet Globe Hopelle, teettää vaatteet asiakkaan haluamiksi tuotteiksi ja myy valmistetut tuotteet esimerkiksi yrityksen omaan käyttöön tai sidosryhmälahjoiksi. 

Image Wearin ja Globe Hopen yhteistyössä tekemä laukku käytetyistä työvaatteista.

Yhteistyö alkoi jo vuonna 2017 ja ensimmäisenä yhteistyöprojektina Globe Hope valmisti Image Wearin ylijäämämateriaaleista tietokonelaukut Image Wearin henkilökunnalle.