Laadunvarmistus - Asiakastyytyväisyys ja ympäristövastuu käsikädessä

Image Wear laadunvarmistus ja tuotekehitys

Työvaatteiden mahdollisimman pitkä elinkaari on yksi suurimmista ympäristö- ja vastuullisuusteoista. Tuplaamalla vaatteen käyttöiän vähennämme 40 % ilmastopäästöjä.

Laadunvarmistus on keskeinen osa toimintaamme, ja noudatamme ISO9001:2015-laatujärjestelmää. Laatu- ja ympäristöpolitiikkamme löydät täältä. Materiaalien valinnassa käytämme ainoastaan Öko-Texin ja REACH-säädösten mukaisia kankaita, ja uusien kankaiden valinnassa noudatamme tiukkoja EN-ISO-standardien mukaisia kriteereitä ja testausmalleja. Kaikki materiaalit käyvät läpi tarkat testit, ja niiden on täytettävä omat laatuvaatimuksemme sekä asiakkaan spesifikaation vaatimukset.

Uusien tuotteiden kohdalla valmistuspaikka käy läpi tuotteen ennen tuotantoon ottamista. Materiaalit tarkastetaan silmämääräisesti kankaan laakauksessa ja tarvittaessa virheelliset kohdat poistetaan ennen kankaan leikkuuta. Tuotannon aikana jokainen ompeleva työntekijä on vastuussa oman työnsä laadusta, ja mahdolliset virheet korjataan välittömästi.

Alihankintapaikoissa laadunvarmistustoimenpiteet ovat tiukkoja, ja jokainen alihankintapaikka varmistaa laadun ohjeen ja mallikappaleen perusteella ennen tuotteiden lähettämistä varastoon. Valmistusasiantuntijamme ja laatupäällikkömme vierailevat tuotantopaikoissa tarvittaessa tuotannon alkaessa tai aikana varmistaaksemme laadun ja asiakastyytyväisyyden. Suurissa projekteissa käytämme tarvittaessa riippumattomia laadunvarmistusyrityksiä varmistaaksemme korkean laadun kaikissa vaiheissa.