Työvaatteiden kankaita leikataan Image Wearin Tampereen leikkaamossa, josta kangaspalat lähtevät sitten ompeluun tehtaallemme Narvaan.

Vastuullisuus

PAREMPIA PÄIVIÄ MEILLE KAIKILLE

Vastuullisesti yhdessä - joka päivä

Vastuullisuus on meille kestävää, kannattavaa liiketoimintaa sekä tuotteidemme, palveluidemme ja toimintatapojemme jatkuvaa kehittämistä yhteistyössä asiakkaiden, alihankkijoiden ja tavarantoimittajien kanssa. 

Image Wear
VASTUULLISUUSTAVOITTEET

Olemme vastuullisuustyössämme tehokkaita, kun keskitymme olennaisiin asioihin: niihin, joissa jätämme eniten jälkiä ja joihin voimme parhaiten vaikuttaa.

Vihreä lehti, jonka päällä teksti: Huolehdimme tulevaisuudesta - Vastuullisuus on meille konkreettisia tekoja.

HUOLEHDIMME TULEVAISUUDESTA - Vastuullisuus on meille konkreettisia tekoja

Vastuullisuusraportti

Vastuullisuusraportointimme tarkoituksena on lisätä asiakkaiden, yhteistyökumppanien ja muiden sidosryhmien tietämystä vastuullisuustyöstämme sekä kertoa raportointivuoden edistysaskeleista ja uusista kehittämiskohteista. Julkaisimme ensimmäisen raporttimme 2016.

Lue lisää edistysaskeleistamme

Vastuullisuuskumppanit

Kumppanuudet ovat tärkeä osa vastuullisuustyötämme. Uskomme, että tarvitsemme tiivistä yhteistyötä
vastuullisen liiketoiminnan varmistamiseksi alamme keskeisten järjestöjen sekä
kotimaisten ja kansainvälisten asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää yhteistyöstä

Toimintaperiaatteemme

Vastuullisuusperiaatteemme (Code of Conduct) perustuvat YK:n Global Compact -aloitteen toimintaperiaatteisiin. Vastuullisuusperiaatteet toimivat perustana konsernimme toiminnalle kaikilla liiketoiminta-alueilla ja määrittelevät toimintatavat, joiden noudattamiseen henkilöstömme on sitoutunut.

Lue vastuullisuusperiaatteistamme
Hiilijalanjälki

Tavoitteenamme on olla hiilineutraali oman toimintamme
osalta vuoteen 2025 mennessä. Omalla toiminnalla tarkoitamme Suomen toimintojamme sekä
omaa tuotantoamme Virossa.

Image Wear Varoitustakkeja pinossa
Tuotteen pitkä elinikä on

Paras tapa säästää ympäristöä

Tuotteidemme taustalla on vuosien ammattitaito, huolellinen suunnittelutyö sekä työvaatteille kehitetyt laadukkaat ja kulutusta kestävät materiaalit, joilla varmistamme työvaatteille mahdollisimman pitkän elinkaaren. Valmistamme tuotteet ympäristöä ajatellen – optimoimme resurssien käytön ja hyödynnämme jätemateriaalin. Myös helposti korjattavat vaatteet ja oikeanlainen huolto pidentävät työvaatteiden käyttöikää. Siksi kehitämme palveluita, joiden avulla työvaatteemme pysyvät tehokkaassa käytössä. Tuplaamalla vaatteen käyttöiän vähennämme 40 % ilmastopäästöjä.

Image Wear Narvan tehtaan ompelija kuvassa vaatevallankumous lapun kanssa: I made your Clothes!
Image Wear Tampereen toimipisteen malliompelimossa löytyy ompelulankoja useissa eri väreissä.

Vanhat työvaatteet hyötykäyttöön

Kierre®-kierrätyskomposiittituotteet

Kierre®-komposiittituotteet ovat innovatiivinen ratkaisu, jossa tekstiilisen elinkaarensa lopussa olevat työvaatteet on mahdollista kierrättää raaka-aineeksi kestäviin ja uudelleen kierrätettäviin komposiittituotteisiin.

Lue lisää

Vaatteiden kierrätys tekstiilituotteeksi

Kierrätys- ja ylijäämätuotteiden tekstiilimateriaaleja voidaan hyödyntää uusiin tuotteisiin sellaisenaan. Takista voidaan tehdä esimerkiksi laukku tai neuletakista pipo

Lue lisää