Tuotevalikoima

Kierre-kierrätyskomposiittituotteet käytetyistä työvaatteista.

Cliff®-tuotteiden valikoima - Valmistuotteita ja räätälöityjä ratkaisuja

Komposiittimateriaalista voidaan valmistaa erilaisia tuotteita ja sillä voidaan korvata puun käyttöä esimerkiksi ulkokalusteissa. Komposiitti sopii hyvin Suomen talviolosuhteisiin: pakkanen parantaa iskulujuutta ja materiaali säilyttää taipuisuutensa myös jäätyneenä.

Tekstiilikuitu parantaa materiaalin murtolujuutta ja venymä on hyvin pieni.  Cliff®-kierrätyskomposiitti on vedenkestävä, hylkii likaa ja kestää hyvin jopa maahan haudattuna.

Tuotevalikoimassa on runsaasti valmistuotteita, mutta myös räätälöidyt ratkaisut ovat mahdollisia.

Cliff®-komposiittitolpat ja -laudat

Cliff®-tuotevalikoimasta löydät erilaiset tolpat ja laudat. Materiaali on helppohoitoista – pelkkä pesu riittää. Komposiittilaudoista on helppo rakentaa terasseja, aitoja tai vaikkapa laitureita. Komposiittilaudoista rakentaessasi voit käyttää samoja työkaluja kuin tavallisissa laudoissa. Materiaalia on helppo työstää sahaamalla, poraamalla, naulaamalla tai veistämällä.

Kierre-komposiittituotteet, kalusteet ja kukkalaatikot

Cliff®-kalusteet ja -kukkalaatikot

Kestävät ja pitkäikäiset Cliff®-kalusteet ja kukkalaatikot ovat niin kalusteiden huoltajan kuin puutarhurin unelmatuote. Tuotteet ovat helppohoitoisia. Niitä ei tarvitse öljytä tai maalata. Pelkkä pesu riittää.

Cliff®-kalustevalikoimassa on erilaisia penkkejä, pöytiä ja jakkaroita. Puutarhurille löytyy niin kukkaruukkuja kuin -laatikoita.

Cliff®-tuotteita katulampuista terasseihin

Cliff®-komposiittituotteiden valikoimasta löytyy tolppien, lautojen, kalusteiden ja kukkalaatikoiden lisäksi myös muita tuotteita. Tyylikäs Cliff®-jäteastiasuoja piilottaa näppärästi jäteastian seiniensä sisään. Jos et itse halua rakentaa Cliff®-komposiittilaudoista terassia, saatavilla on myös valmiita terassitasoja. Linjakkaat Cliff®-katulamput ovat kestävä, tyylikäs ja ekologinen vaihtoehto pihojen ja teiden valaisemiseen.

Etkö löytänyt sopivia tuotteita? Komposiittimateriaali on helposti työstettävää, joten siitä voidaan tehdä erilaisia tuotteita. Kysy lisää: kati.tukiainen(at)imagewear.fi