Aarre

Image Wear ekomerkki painettuna t-paitaan.

Aarre - Sama vaate, monta käyttäjää

Älä heitä käyttökelpoisia työvaatteita pois, vaan käytä ne uudelleenAarre-kierrätyspalvelun avulla autamme asiakkaitamme kierrättämään työvaatteita työntekijältä toiselle. Puhtaita ja ehjiä vaatteita voidaan palauttaa meille joko asiakkaan kanssa sovitun keräyspisteen tai pesulan kautta. Varastoimme vaatteet Tampereen varastollamme. Vaatteet viedään tilausjärjestelmään varastosaldoille ja ne ovat sieltä tilattavissa uudelleen. Asiakkaan tilauksissa kierrätetyt työvaatteet toimitetaan aina ensin. Käyttökuntoisia vaatteita toimitetaan asiakkaalle uudelleenkäytettäväksi niin kauan kuin niillä on vielä käyttövuosia. 

Aarre palvelu laittaa työvaatteesi kiertämään. Vaatteet ovat aktiivisessa käytössä koko ajan ja ne huolletaan asianmukaisesti käyttöiän pidentämiseksi.


Aarre-k
onsepti vapauttaa yrityksen aikaa, tilaa ja resursseja muihin toimintoihin. Sen tavoitteena on pidentää työvaatteiden elinkaarta mahdollisimman pitkälle. Kun tuote on työvaate-elinkaarensa lopussa, tarjoamme vastuullisia, ympäristöä säästäviä vaihtoehtoja vaatteen kierrätykseen uudeksi tuotteeksi.