Työvaatelainaamo

Työvaatelainaamo_Image Wear Oy

Joustavuutta työvaatehankintoihin

Mukavat, hyvännäköiset ja työtehtävään sopivat työvaatteet varmistavat hyvän ja turvallisen työpäivän. Image Wear kumppaneineen tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden, jotta tuotteet ja palvelut voidaan profiloida juuri teille sopiviksi. Laaja ja laadukas työasuvalikoimamme kattaa lähes kaikki toimialat. 

Älä huoli – me huolehdimme 

Mottomme on tehdä parempia työpäiviä. Siksi teemme työvaatteiden hankkimisesta ja huoltamisesta mahdollisimman helppoa, joustavaa ja sujuvaa. Työvaatteiden tarve vaihtelee, ja jokaisena työpäivänä työntekijöille pitää varmistaa siistit sekä huolletut työvaatteet. Olemme kehittäneet Työvaatelainaamon, joka on ekologinen ja kustannustehokas tapa hankkia työvaatteet. 

Mikä Työvaatelainaamo on? 

Työvaatelainaamo on työvaatteiden vuokramalli kaikille, jotka tarvitsevat joustavuutta työvaatehankintoihinsa ja joiden työvaatetarpeet vaihtelevat. Työvaatelainaamossa työvaatteet kiertävät käyttäjältä toiselle ja kaikilla on käytössä vain tarvitsemansa määrä vaatteita. Hyväkuntoiset huolletut työvaatteet saavat pitkän käyttöiän lainaamon avulla. Kun niiden elinkaari työvaatteena on lopussa, ne käytetään uuden materiaalin raaka-aineeksi. Työvaatelainaamo on vaivaton ja ympäristöystävällinen tapa varmistaa, että työvaatteita on aina juuri oikea määrä käytössä. 

Image Wear Työvaatelainaamo Laitamme vaatteesi kiertämään, lainaa vaatteet vain siksi aikaa kuin tarvitset

Miten Työvaatelainaamo toimii? 

Työvaatelainaamossa saatte työvaatteet kuukausimaksulla käyttöönne. Toimitamme tilaamanne vaatteet ja käytätte niitä tarvitsemanne ajan. Jos tuote kuluu loppuun vuokra-aikana, toimitamme uuden tuotteen tilalle. Jokaisella vaatteella on ennalta määritelty kuukausihinta. Maksu tulee jokaiselta alkaneelta vuokrakuukaudelta. Kun vaatteiden tarve päättyy, ne palautuvat meille. Käytön jälkeen pesemme ja huollamme vaatteet sekä varastoimme ne seuraavaa käyttäjää varten. 

Tarpeisiinne sopiva ratkaisu 

Emme valmista yhdenkoon vaatteita, joten miksi tarjoaisimme jäykkää palvelumallia? Työvaatelainaamo on huoleton ja joustava palvelu. Kumppaneittemme kautta saatte vuokravaatemalliin halutessanne lisäpalveluita, kuten pesu- ja huoltopalvelut sekä kuljetukset niihinJuuri teidän tarpeisiinne.  

Työvaatelainaamo Rakennusala, Ravintola-ala ja Hoito-ala Image Wear

Miksi Työvaatelainaamo - Hyödyt ja edut

Työvaatteet juuri oikeaan tarpeeseen 

Työvaatteiden tarve voi vaihdella sesonkien, työtehtävien tai erilaisten projektien mukaan. Työvaatteiden tarpeen ennakointi voi olla hankalaa ja aikaa vievää. Kun vaatteet eivät ole käytössä, ne pitää huollattaa ja varastoida. Työvaatelainaamossa käytätte työvaatteita vain tarvitsemanne ajan ja saatte uusia käyttöönne aina tarpeen mukaan. Palautuksen jälkeen me hoidamme tuotteen uudelle kierrokselle. Säästätte sekä aikaa että rahaa. 

Työvaatelainaamo on vastuullinen vaihtoehto 

Sesonkien ja projektien lisäksi erilaiset lomat ja vapaat voivat heilauttaa vaatetarvetta. Työvaatelainaamo ratkaisee tämänkin ongelman. Kun yksi käyttäjä ei tarvitse työvaatteita, ne ovat toisilla käytössä. 

Ympäristö kiittää 

Työvaatelainaamo on vastuullinen ja ympäristöystävällinen toimintamalli. Vaatteita kierrättämällä niiden käyttöikä pitenee ja niitä on käytössä vain tarvittava määrä.  

Huolehdimme työvaatteiden vastuullisen hävittämisen 

Kun työvaatteet ovat tulleet elinkaarensa päähän, me kierrätämme ne uudeksi materiaaliksi. 

Ei kalliita aloituskustannuksia 

Työvaatelainaamossa vältätte isot investoinnit. Vaatteita ei tarvitse ostaa, vaan ne vuokrataan tarpeiden mukaan. 

Ei piilokustannuksia 

Työvaatteiden hankintaan, huoltoon, ylläpitoon ja varastointiin liittyy runsaasti piilokuluja. Työvaatelainaamo sisältää kaikki kulut ja voitte keskittyä työvaatteista huolehtimisen sijaan työtehtäviinne. 

Ammattilaisille tehtävän mukaiset vaatteet 

Eri työtehtäviin tarvitaan erilaisia työvaatteita. Työvaatelainaamosta voitte vuokrata ammattilaisille suunnitellut, siistit ja toimivat, työtehtäviin sopivat vaatteet, jotka näyttävät hyvältä. 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Pertti Sivenius 040 570 7630 tai pertti.sivenius (at) imagewear.fi

 Image Wear oranssi logo

Parempia työpäiviä - slogan Image Wearin oranssilla sävyllä.