Kierre-kierrätyskomposiitista valmistettu puistonpenkki on valmistettu käytetyistä, työhön kelpaamattomista työvaatteista. Lisäksi kierrätetty muovipelletti vahvistaa penkin rakennetta.

Kierre®-palvelu

vanhat työvaatteet hyötykäyttöön

Cliff®-kierrätyskomposiittituotteet

Aina käytöstä poistettujen tai ylijäämätuotteiden tekstiilimateriaaleja ei voida hyödyntää uusiin tuotteisiin sellaisenaan. Kierre®-palvelussa tekstiilisen elinkaarensa lopussa olevat työvaatteet on mahdollista kierrättää raaka-aineeksi kestäviin ja uudelleen kierrätettäviin Cliff®-komposiittituotteisiin. 

Cliff®-tuotteet ovat täysin kierrätettävää komposiittia, jonka valmistusmateriaalista 48 % on käytettyjä työvaatteita ja 48 % kierrätysmuovia. Komposiittituotteet ovat pitkäikäisiä – niiden arvioitu elinikä on noin 50 vuotta. Elinkaarensa päässä ne pystytään kierrättämään taas uusiksi tuotteiksi. Cliff®-komposiittituotteet ovat 40 % vahvempia kuin vastaavat muovituotteet ja ne hylkivät kosteutta, vettä, öljyä, rasvaa, happoja ja suoloja. 

Cliff®-komposiittituotteet
SISÄ- JA ULKOKÄYTTÖÖN

Cliff®-komposiittituotteita voi tehdä sekä sisä- että ulkokäyttöön. Testasimme komposiittimateriaalin pakkasenkestävyyttä ja palamisominaisuuksia.

Käytetyistä työvaatteista uusiksi tuotteiksi

Cliff®-tuotteiden valmistus

Cliff®-komposiittituotteet - 48 % kierrätettyä tekstiiliä, 48 % kierrätysmuovia ja 4 % sidosaineita. Mutta miten tuotteet valmistetaan?

Lue lisää valmistuksesta

Tuotevalikoima

Helposti työstettävästä komposiittimateriaalista voidaan valmistaa erilaisia tuotteita niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Tutustu tuotevalikoimaan

Asiakasprojektit

Lahden kaupunki

Lahden kaupunki

Lahden kaupungin ensimmäiset Cliff®-penkit sijoitettiin leikkipuistoon. Positiiviset kokemukset toivat idean uusia myös koirapuiston penkit. Cliff®-penkit vuoden 2021 ympäristöpääkaupunkiin Kun Lahden...

Jatka lukemista
Cireco Finland

Cireco Finland

Cliff®-penkit Nokian Tehdassaareen Kiertotalouden mukaisen rakennetun ympäristön toimija Cireco Finland Oy on tuonut Nokian Tehdassaareen Cliff®-kierrätyskomposiittipenkit alueen kävijöiden iloksi.   Idea syntyi...

Jatka lukemista
Tampereen kaupunki

Tampereen kaupunki

Matonpesun lomassa voi nauttia auringosta Tampereen Infra Oy ja Tampereen Sarka Oy toteuttivat yhdessä Image Wearin kanssa Cliff®-kierrätyskomposiittipenkit...

Jatka lukemista
Näytä kaikki