Image Wear työvaatteet, oranssi huomiokassi sekä Parempia Työpäiviä! -toivotus.

Me ja asiakkaamme

YHDESSÄ PAREMPIA TYÖPÄIVIÄ!

Teemme sinulle parempia työpäiviä

Image Wear on suomalainen perheyritys. Olemme valmistaneet työasuja jo vuodesta 1959. Perheomistuspohjalla alusta asti toiminut yrityksemme on kasvanut lähes 5000 erilaista tuotetta valmistavaksi, useassa maassa toimivaksi alan edelläkävijäksi. Image Wear -konserniin kuuluvat emoyhtiö Image Wear Oy ja Virossa toimiva tytäryhtiö Image Wear AS. Työllistämme suoraan lähes 300 alan ammattilaista – noin 120 Suomessa ja yli 150 Virossa.

Ei ole kuitenkaan sattumaa, että olemme markkinajohtaja. Pidämme ammattitaitomme huipussaan ja autamme asiakkaitamme menestymään. Kiinnostumme ympäröivästä maailmasta ja hyödynnämme viimeisimmän tekstiili- ja vaatetusteknologian asiakkaidemme käyttöön.

Koska teemme työksemme työstäsi parempaa, haluamme olla kaikessa suhteessa työvaatteiden ykkönen. Panostamme laatuun ja vastuullisuuteen - niin tuotteissa kuin toiminnassa. Tuotekehityksemme Tampereella tekee tiivistä yhteistyötä kaikkien asiakkaidemme kanssa, koska vaatteidemme käyttäjät tietävät parhaiten, mikä työvaatteessa on lopulta tärkeää. Meidän tehtävämme on kuunnella ja ymmärtää asiakkaamme arkea.

IMAGE WEAR
Visio ja arvot

Visiomme on tehdä parempia työpäiviä tuotteidemme ja palvelujemme käyttäjille sekä niitä hankkiville, yhteistyökumppaneillemme ja henkilökunnallemme. Eikä siinä kaikki: haluamme luoda parempia päiviä ja parempaa tulevaisuutta koko maapallolle.

Toimintaamme ohjaavat arvot vastuullisuus, ammattimaisuus ja kehittäminen.

Vastuullisuus

Vastuullisuus tarkoittaa meille palkitsevaa työtä, luotettavaa kumppanuutta ja ympäristökestäviä prosesseja. Vuosittainen vastuullisuusraportti osoittaa onnistumisemme.

Lue lisää vastuullisuustyöstämme

Ammattimaisuus

Olemme ammattilaisia ja ylpeitä siitä. Tunnemme toimialat. Kartoitamme yhdessä kanssasi yrityksesi tarpeet ja etsimme niihin ratkaisun.

Ota yhteyttä

Kehittäminen

Innovoimme tuotteita ja palveluita yhdessä sinun kanssasi. Kehitämme toimintaamme tulevaisuuden tarpeisiisi yhdessä henkilöstömme kanssa.

Tutustu palveluihimme
Image Wear
Yli 60 vuotta suomalaista perheyrittäjyyttä

Image Wear on suomalainen perheyritys, jolla on yli 60-vuotiset perinteet työvaatteiden valmistuksesta. Yrityksemme juuret ovat Eero Sarinin vuonna 1959 perustamassa Laitostossa. Vuonna 1987 Pekka ja Auli Vettenranta ostivat Laitoston liiketoiminnan. Nykyinen nimi Image Wear Oy otettiin käyttöön 2006. Vettenrantojen lapset Kati ja Janne ovat jatkaneet toiminnan vahvaa kehittämistä vanhempiensa viitoittamalla tiellä samalla vaalien perheyritystä sen arvolle kuuluvalla tavalla.

Image Wear on suomalainen perheyritys, jonka omistavat Kati ja Janne Vettenranta. Kuvassa myös aiemmat omistajat Pekka ja Auli.

Ajankohtaista

Image Wear tukee Ukrainan lapsia Pelastakaa Lapset ry:n kautta

Image Wear tukee Ukrainan lapsia Pelastakaa Lapset ry:n kautta

Ukrainan lapset ovat vaarassa. Haavoittuminen, sodan traumat ja pakolaisuus uhkaavat jopa 7,5 miljoonaa lasta.

Jatka lukemista
Lahjoitimme Narvan lastenkotiin pesukoneita ja kuivausrumpuja

Lahjoitimme Narvan lastenkotiin pesukoneita ja kuivausrumpuja

Image Wearilta tukea Narvan lastenkotiin Tuimme Narvan lastenkodin toimintaa. Lahjoitimme kolme pyykinpesukonetta sekä kolme kuivausrumpua Narvan sosiaalityökeskuksen turvakotiin. Tavoitteenamme on...

Jatka lukemista
Image Wear mukaan Hiilineutraali tekstiiliala 2035 -sitoumukseen

Image Wear mukaan Hiilineutraali tekstiiliala 2035 -sitoumukseen

Image Wear mukaan ensimmäisenä työvaateyrityksenä Image Wear liittyi ensimmäisenä työvaateyrityksenä mukaan lokakuussa lanseerattuun Hiilineutraali tekstiiliala 2035 -sitoumukseen. Suomen Tekstiili &...

Jatka lukemista
Näytä kaikki
Meille töihin?
Avoimet työpaikat

Haluatko osaksi tarinaamme? Katso lisää Meille töihin -osiosta.