Image Wear työvaatteet, oranssi huomiokassi sekä Parempia Työpäiviä! -toivotus.

Me ja asiakkaamme

YHDESSÄ PAREMPIA TYÖPÄIVIÄ!

Teemme sinulle parempia työpäiviä

Image Wear on suomalainen perheyritys. Olemme valmistaneet työasuja jo vuodesta 1959. Perheomistuspohjalla alusta asti toiminut yrityksemme on kasvanut lähes 5000 erilaista tuotetta valmistavaksi, useassa maassa toimivaksi alan edelläkävijäksi. Image Wear -konserniin kuuluvat emoyhtiö Image Wear Oy ja Virossa toimiva tytäryhtiö Image Wear AS. Työllistämme suoraan lähes 300 alan ammattilaista – noin 120 Suomessa ja yli 150 Virossa.

Ei ole kuitenkaan sattumaa, että olemme markkinajohtaja. Pidämme ammattitaitomme huipussaan ja autamme asiakkaitamme menestymään. Kiinnostumme ympäröivästä maailmasta ja hyödynnämme viimeisimmän tekstiili- ja vaatetusteknologian asiakkaidemme käyttöön.

Koska teemme työksemme työstäsi parempaa, haluamme olla kaikessa suhteessa työvaatteiden ykkönen. Panostamme laatuun ja vastuullisuuteen - niin tuotteissa kuin toiminnassa. Tuotekehityksemme Tampereella tekee tiivistä yhteistyötä kaikkien asiakkaidemme kanssa, koska vaatteidemme käyttäjät tietävät parhaiten, mikä työvaatteessa on lopulta tärkeää. Meidän tehtävämme on kuunnella ja ymmärtää asiakkaamme arkea.

IMAGE WEAR

Visio ja arvot

Visiomme on tehdä parempia työpäiviä tuotteidemme ja palvelujemme käyttäjille sekä niitä hankkiville, yhteistyökumppaneillemme ja henkilökunnallemme. Eikä siinä kaikki: haluamme luoda parempia päiviä ja parempaa tulevaisuutta koko maapallolle.

Toimintaamme ohjaavat arvot vastuullisuus, ammattimaisuus ja kehittäminen.

Image Wear visio ja arvot

Vastuullisuus

Vastuullisuus tarkoittaa meille palkitsevaa työtä, luotettavaa kumppanuutta ja ympäristökestäviä prosesseja. Vuosittainen vastuullisuusraportti osoittaa onnistumisemme.

Lue lisää vastuullisuustyöstämme

Ammattimaisuus

Olemme ammattilaisia ja ylpeitä siitä. Tunnemme toimialat. Kartoitamme yhdessä kanssasi yrityksesi tarpeet ja etsimme niihin ratkaisun.

Ota yhteyttä

Kehittäminen

Innovoimme tuotteita ja palveluita yhdessä sinun kanssasi. Kehitämme toimintaamme tulevaisuuden tarpeisiisi yhdessä henkilöstömme kanssa.

Tutustu palveluihimme
Image Wear
Yli 60 vuotta suomalaista perheyrittäjyyttä

Image Wear on suomalainen perheyritys, jolla on yli 60-vuotiset perinteet työvaatteiden valmistuksesta. Yrityksemme juuret ovat Eero Sarinin vuonna 1959 perustamassa Laitostossa. Vuonna 1987 Pekka ja Auli Vettenranta ostivat Laitoston liiketoiminnan. Nykyinen nimi Image Wear Oy otettiin käyttöön 2006. Vettenrantojen lapset Kati ja Janne ovat jatkaneet toiminnan vahvaa kehittämistä vanhempiensa viitoittamalla tiellä samalla vaalien perheyritystä sen arvolle kuuluvalla tavalla.

Image Wear on suomalainen perheyritys, jonka omistavat Kati ja Janne Vettenranta. Kuvassa myös aiemmat omistajat Pekka ja Auli.

Laatu- ja ympäristöpolitiikkamme

Laadunvarmistus on keskeinen osa toimintaamme, ja noudatamme ISO9001:2015-laatujärjestelmää.

Karttakuva Image Wearin tuotantopaikoista Suomessa ja maailmalla.
IMAGE WEAR OY
Täällä tuotteemme valmistetaan

Karttaan on merkitty tuotantopaikkamme eri maissa. Riskimaista (Kiina, Intia, Turkki ja Pakistan) tulevien tuotteiden osuus on 31 % kaikista valmistetuista tuotekappaleista. Koko liikevaihdosta luku on 8,17 %. (Riskimaiksi laskemme amfori BSCI:n riskimaaindeksin mukaan alle 60 pistettä omaavat maat. Tiedot perustuvat amfori BSCI:n tuoreimpaan, joulukuussa 2020 julkaisemaan luokitukseen.)

Ajankohtaista

Työvaatteita kaikenkokoisille – Image Wearin vastaus pluskokoisten naisten tarpeisiin

Työvaatteita kaikenkokoisille – Image Wearin vastaus pluskokoisten naisten tarpeisiin

Jokainen työntekijä on yksilöllinen, ja tämä näkyy myös työvaatteidemme kokovalikoimassa. Meiltä löydät naisten työvaatteita aina 4XL-kokoon asti varastokokoina, ja tilauksesta on...

Jatka lukemista
Tutustu Image Wearin eSovitukseen

Tutustu Image Wearin eSovitukseen

Verkkokaupassamme on valikoiduissa tuotteissa käytössä eSovitus-palvelu (Choozr), joka helpottaa oikeankokoisen vaatteen tilaamista, vähentää väärää kokoa tilattujen tuotteiden kuljetuksia samalla säästäen...

Jatka lukemista
Woolpower – merinovillaisia alusasuja eri olosuhteisiin

Woolpower – merinovillaisia alusasuja eri olosuhteisiin

Woolpower, Ruotsin Östersundissa 1969 perustettu vaateyritys, on tunnettu kestävistä ja laadukkaista merinovillaisista alusasuista ja asusteistaan. Ullfrotté AB kehitti yhteistyössä...

Jatka lukemista
Näytä kaikki
Meille töihin?

Avoimet työpaikat

Haluatko osaksi tarinaamme? Katso lisää Meille töihin -osiosta.