Suodata

    Elintarviketeollisuus

    Elintarviketeollisuuden työntekijän työ- ja suojavaatteelta vaaditaan hygieenisyyttä, pesunkestävyyttä, henkilön suojaavuutta sekä työturvallisuuden kannalta istuvuutta. Suojavaatetta käytetään esimerkiksi meijereissä, kylmiössä, pakasteessa, ruokatehtaissa, lihataloissa, teurastamoilla, kalatehtailla ja vaikkapa keskuskeittiöillä. Suojavaatetukseen kuuluu: takki, housut, päähine, jalkineet ja tarvittaessa sopivat suojakäsineet. Isoissa teollisuuslaitoksissa on perinteisesti pidetty suojavaatteen värinä valkoista, jotta lika ja roiskeet olisivat helposti havaittavissa. Turvallinen työvaate on aina mukava käyttää, kunhan valitaan oikea koko ja malli työtehtävän vaatimusten mukaan. Tarjoamme myös pesulapalvelua yhteistyökumppaneidemme kanssa – kysy lisää!