eSovitus

eSovitus on virtuaalinen sovituspalvelu, joka omia mittojasi hyödyntäen osoittaa tuotteesta oikean koon.

Tarjoamme asiakkaan omille tuotteille eWear-verkkokaupan, johon sisältyy eSovitus-palvelu

Nyt on vaatteiden sovittaminen helppoa ja sen voi tehdä etänä

Suomalaiset ovat siirtyneet entistä enemmän etätyöhön. Nyt myös työvaatteiden sovitus on mahdollista tehdä etänä digitaalisen sovituspalvelun avulla. Sovellus helpottaa oikeankokoisen vaatteen tilaamista, vähentää väärää kokoa tilattujen tuotteiden kuljetuksia samalla säästäen sekä ympäristöä että työaikaa. Erillisiä sovitussarjoja ei tarvita, koska sovellus ehdottaa oikean tuotekoon. 

Mikä sovellus on?

Image Wearin eSovitus on digitaalinen etäsovituspalvelu, josta saat henkilökohtaisen kokosuosituksen. Ehdotukset pohjautuvat tarkkoihin henkilömittoihin ja tuotteelle määriteltyihin mittoihin. Enää ei tarvitse miettiä, onko vaate mitoitukseltaan sinulle sopiva - eSovitus miettii sen puolestasi. 

Palvelun avulla löydät oikean koon helposti. Luot vain kertaalleen profiilin, jonka jälkeen saat aina kokosuosituksen Image Wearin verkkokaupassa tuotteille, joiden mittatiedot on syötetty ohjelmaan. Palvelua voi käyttää myös ilman erillisiä tunnuksia, mutta tällöin kokotieto poistuu aina käyttökerran jälkeen.

Mistä sovellus löytyy ja onko sen käyttö turvallista?

eSovitus on ladattavissa Android-laitteille Google Play -kaupasta ja iOS-laitteille Applen App Storesta. 

Yritys voi valita joko henkilökohtaiset tunnukset kaikille työntekijöille tai yhteiskäyttötunnuksia. Sovitus on mahdollista tehdä täysin anonyymisti, jolloin henkilön nimi ja kokotiedot eivät yhdisty toisiinsa. 

eSovituksesta saat henkilökohtaisen kokosuosituksen, joka muodostuu mobiililaitteen (älypuhelimen tai tabletin) ottamien kuvien perusteellaLaitteesi laskee mittatiedot ja päivittää ne anonyymisti pilvipalveluun.  

Sovellus ei lähetä kuviasi minnekään, eikä tietojasi näe kukaan muu kuin mittaaja itse. Kuva tuhoutuu mittojen hyväksymisen jälkeen. Kaikki kuvankäsittely ja laskutoimitukset tehdään mobiililaitteessa (puhelimessa tai tabletilla)jolla kuvat otetaan. Kuvia ei lähetetä eikä tallenneta mihinkään missään vaiheessa. 

eSovitus palveluun kirjautumisen vaiheet sekä mittojen otto ja kokosuosituksen saanti.
Tiedot säilyvät palvelussa, joten yhdellä mittauskerralla niitä pystyy käyttämään verkkokaupassa yhä uudelleen. Jos tietojen ei haluta säilyvän, ne voi milloin tahansa poistaa palvelusta.  

Miten saan mittatiedot itsestäni?

Pue vartalonmyötäiset vaatteet päällesi ja jätä kainalot paljaiksi. Parhaan tuloksen saat alusvaatteillasi. 

Ota puhelimen tai tabletin etukameran avulla kaksi kokovartalokuvaa ohjeiden mukaan: yksi edestä ja yksi sivusta. Opastevideo ohjaa palvelun käyttöön ennen kuvien ottoa.

Mobiililaite laskee tarkat ympärysmitat kahden kuvan pohjalta. Henkilökohtainen kokosuositus muodostuu ilmoittamasi pituustiedon ja laskettujen ympärysmittojen perusteella. 

Miten saan eWear-verkkokaupan tuotteesta kokosuosituksen?

Tuotteilla, joilla on jo eSovitus-palvelu käytössä, on tuotesivulla sovituslinkki. Klikkaamalla sovituslinkkiä ohjaudut palveluun kirjautumiseen ja saat näkyville kyseisen tuotteen kokoehdotuksen. 

 eSovitus miten asiakas tarkistaa oikean vaatekokonsa virtuaalisen sovituspalvelun avulla.

Saat kokosuosituksen, joka pohjautuu omiin mittoihisi.  

 

eSovitus kokoehdotus virtuaalisen sovituksen tuloksena

eSovitus ehdottaa neljää sopivimpaa kokoa, joista ensimmäinen ehdotus on sovelluksen mukaan käyttäjälle sopivin.Image Wear logo oranssi

Parempia Työpäiviä