Logot työvaatteisiin - brodeeraus

Brodeerauksella eli koristetikkauksella voidaan vaatteisiin koristeommella esimerkiksi yritysten logoja, tekstejä sekä muita kuvioita ja koristeita. Brodeeraus voidaan tehdä esim. tekstiilituotteen leikattuihin kappaleisiin tai suoraan asusteisiin. Brodeeraamossa voidaan myös valmistaa kangasmerkkejä kiinnitettäväksi monenlaisiin tuotteisiin.

Brodeerauskoneilla voidaan tehdä logomerkkaus työvaatteisiin siististi ja nopeasti.

Brodeerattu logo antaa tuotteelle viimeistellyn ja laadukkaan vaikutelman. Brodeeraukset ovat hyvännäköisiä ja kestäviä, ne säilyttävät sekä värinsä että muotonsa toistuvissa pesuissa. Brodeerauksia ei voi tehdä vedenpitäviin vaatteisiin, sillä brodeerausneulat tekevät reikiä vaatteen vedenpitävään kalvoon.

Brodeeraus voidaan tehdä irtomerkille tai suoraan tuotteeseen. Irtomerkki vaatii aina sen kiinnittämisen tuotteeseen joko ompelemalla tai tarralla. Image Wearilla brodeerauksia on kaksi erilaista: nimimerkki ja logo. Nimimerkissä on yrityksen ja/tai työntekijän nimi. Nimimerkin koko on aina vakio. Logo on aina asiakaskohtainen, ja sen koko vaihtelee. Nimimerkin ja logon paikka tuotteessa on määritetty asiakasyrityksen toiveesta yleensä koon ja näkyvyyden perusteella.