Logot työvaatteeseen - lämpösiirtomerkit

Lämpösiirtotekniikka mahdollistaa moniväriset painatukset. Lämpösiirtokuvat ovat yksityiskohtaisia ja teräviä, joten pienetkin yksityiskohdat erottuvat selkeinä. Pystymme tulostamaan haluamasi logot, tekstit tai kuvat ja painamaan ne haluamiisi tuotteisiin. Lämpösiirtomerkki on siirtokuva, joka prässätään asusteeseen paineilmaa, lämpöä ja aikaa käyttäen. Lämpösiirtomerkkiä suositellaan monivärisiin painatuksiin. Lämpösiirtotekniikalla voidaan painaa myös heijastavia merkkejä.

Lämpösiirtomerkit prässätään työvaatteisiin paineilmaa ja lämpöä käyttävällä koneella.

Lämpösiirtomerkki soveltuu parhaiten vuorittomiin tuotteisiin. Vuorilliseen tuotteeseen painettaessa painettavasta kohdasta vanu sulaa/painuu kasaan. Lämpösiirtomerkkejä ei voi painattaa villaneuleisiin, pipoihin tai tuotteisiin, jossa on Tyvek-kalvo. Myös fleecetuotteisiin voi jäädä lämpösiirtotekniikasta jälkiä kankaaseen.

Thermopatch-merkki on lämpösiirtomerkki, johon voidaan painaa asiakkaan (esim. pesulan) tarvitsemia lisätietoja kuten henkilönimi, osasto tai koko. Merkki prässätään asusteeseen paineilmaa, lämpöä ja aikaa käyttäen. On huomioitava, että käytettävä lämpötila on korkea (210 astetta), joten kaikki materiaalit eivät sitä kestä. Painettava merkki prässätään pääsääntöisesti asusteen sisäpuolelle. Merkkiä ei voi painaa sadeasuihin, mikrokuitukankaaseen, verkkovuoriin tai teknisiin kankaisiin.