Pelastustoimen yhteistyökumppaneita virkavaatteiden koulutuspäivässä

Pelastustoimen sopimusasiakkaat Virkavaatteiden koulutuspäivässä Image Wearilla

Image Wear Oy:llä oli ilo isännöidä virkavaatteiden koulutuspäivää. Vieraina oli pelastustoimen sopimukseen kuuluvien pelastuslaitosten, Pelastusopiston ja Uudenmaan Pelastusliiton edustajia. Mukana koulutusvierailulla oli myös Pelastustieto-lehden toimittaja ja Sansian edustaja.

Koulutuspäivässä syvennyttiin virkavaatteiden maailmaan

Päivän tarkoituksena oli syventyä virkavaatteisiin ja niiden maailmaan. Virkavaatetyöryhmämme esitelmä virkavaatteiden historiasta nykypäivään avasi uusia näkökulmia ja loi ymmärrystä malliston ja tuotteiden taustalla olevista prosesseista ja suunnittelutyöstä.

Sopimusasiakkaiden eWear-tilausjärjestelmän läpikäynti tarjosi asiakkaillemme syventävää tietoa tilausjärjestelmästämme. Vaikka järjestelmä on asiakkaillemme jo tuttu, oli hyödyllistä saada lisätietoa sen monipuolisista toiminnoista.

Päivän aikana esiteltiin myös virkavaatemallistomme uusia tuotteita. Vierailu tarjosi asiakkaillemme tilaisuuden nähdä, miten laadukkaat virkavaatteemme syntyvät.

Tutustumiskierros Image Wearin toimintaan ja tiloihin

Pelastustoimen yhteistyökumppaneita tutustumassa Image Wearin toimintaan

Koulutuspäivän päätteeksi asiakkaamme pääsivät tutustumaan tiloihimme ja toimintaamme kierroksella leikkaamossa, tuotevarastolla, brodeeraamossa, painossa ja lisäpalveluompelimossa. Prosessien konkreettinen näkeminen antoi syvemmän ymmärryksen siitä, miten työskentelemme taataksemme virkavaatteidemme korkean laadun.

Kiitos kaikille vierailijoille, jotka olivat mukana tässä antoisassa päivässä. Toivomme, että päivä tarjosi teille arvokasta tietoa.

 

Image Wear logo
Image Wear Parempia Työpäiviä