Image Wear Oy

Teemme työstäsi mukavampaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa

Image Wear on suomalainen perheyritys. Olemme valmistaneet työasuja jo vuodesta 1959. Perheomistuspohjalla alusta asti toiminut yrityksemme on kasvanut lähes 5000 erilaista tuotetta valmistavaksi, useassa maassa toimivaksi alan edelläkävijäksi.

Ei ole kuitenkaan sattumaa, että olemme markkinajohtaja. Olemme pitäneet oman ammattitaitomme huipussaan alusta asti ja autamme asiakkaitamme menestymään. Kiinnostumme ympäröivästä maailmasta ja hyödynnämme viimeisimmän tekstiili- ja vaatetusteknologian asiakkaidemme käyttöön.

Koska teemme työksemme työstäsi parempaa, haluamme olla kaikessa suhteessa työvaatteiden ykkönen. Laatu on ollut ja aina on työmme keskiössä. Tuotekehityksemme Tampereella tekee tiivistä yhteistyötä kaikkien asiakkaidemme kanssa, koska vaatteidemme käyttäjät tietävät parhaiten, mikä työvaatteessa on lopulta tärkeää. Meidän tehtävämme on kuunnella ja ymmärtää asiakkaamme arkea.

Image Wear -konserniin kuuluvat Tampereella sijaitseva emoyhtiö Image Wear Oy ja jakelukanavina Työasupalvelu-myymäläketju sekä Tallinnassa toimiva tytäryhtiö Image Wear AS.

 

Image Wear - 60 vuotta suomalaista perheyrittäjyyttä

Image Wear työvaatteet perhekuvaKevät 1987 oli Vettenrannan perheessä uusien alkujen aikaa. Tamperelaiset Pekka ja Auli Vettenranta ottivat elämässään suuren askeleen, ostivat vuonna 1959 perustetun Laitoston liiketoiminnan ja ryhtyivät yrittäjiksi. Yhdessä he päättivät vaatettaa suomalaiset töihin ja ensimmäisistä päivistä lähtien oli selvää, että ensiluokkaisten työvaatteiden valmistaminen ja edelläkävijyys vaativat kykyä heittäytyä jatkuvaan muutokseen ja oppimiseen. Samaa uudistumisen ja uudistamisen henki leimaa Image Wearin toimintaa yhä, kun sukupolvi on vaihtunut ja lapset Janne ja Kati luotsaavat yritystä eteenpäin.

Me Image Wearissa tiedämme, mitä osaaminen, työ ja ammattilaisuus merkitsevät suomalaisille – työ antaa identiteetin, rytmin, mahdollisuuden oppia uutta, oman yhteisön ja uskon huomiseen. Kun ihminen pukee ylleen työvaatteen osaamisensa merkiksi, hän ottaa paikkansa ammattilaisena sairaalassa, tehtaassa, rakennustyömaalla, keittiössä – missä ikinä töitään tekeekin. Haluamme päivittäin olla lähellä ihmistä, joka jakaa kanssamme työn arvon. Siksi palvelemme näitä arjen sankareita kaikkialla, missä töitä tehdään.

Tarkasti valitut materiaalit hioutuvat osaavissa käsissämme nykypäivän tiukat standardit täyttäviksi vaatteiksi. Asiakkaittemme rinnalla näemme myös, kuinka työelämä jatkuvasti muuttuu. Tuomme uusia teknologioita ja innovatiivisia materiaaleja helpottamaan työn suorittamista muuttuvassa työmaailmassa. Vaikka työ etsii uusia muotoja, ammattilaisen arvo säilyy.

Ilman vahvoja perustuksia muutoksen voimat voisivat viedä tuuliajolle. Vuosikymmenten aikana hallitusti kasvaneessa Image Wearissa ammennetaan juurevuudesta edelleen inspiraatiota jokapäiväiseen työhön. Olemme ylpeitä siitä, että historiamme on suomalaisen ammattilaisen historiaa, teollistumista ja Suomi-iskelmää. Me emme vain myötäile muutosten virtaa, haluamme olla tekemässä muutosta, viedä koko alaa uusiin uomiin.

Jos jokin maailmassa säilyy, se on kasvun, kehityksen ja muutoksen väistämättömyys. Pysyvää on myös ihmisen tarve tehdä merkityksellistä työtä. Meillä Image Wearissa nämä kietoutuvat yhteen tukevaksi kankaaksi – mahdollisuudeksi tehdä jotain ihan uutta.

 

Vastuullisuusraportti

Vastuullisuusraportti Image Wear Oy

 

 

Julkaisemme vuosittain vastuullisuusraportin. Vastuullisuusraportoinnin tarkoituksena on lisätä asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja muiden sidosryhmien tietämystä vastuullisuustyöstämme sekä kertoa raportointivuoden edistysaskeleista ja uusista kehittämiskohteista. Voit ladata ja lukea Image Wear Oy:n vastuullisuusraportin tästä. 

 

 

 

ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit

Image Wearille on 28.9.2017 myönnetty ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifikaatit. ISO 9001 -laatujärjestelmän sertifikaatti todentaa meidän toimivan asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä. ISO 14001 -sertifikaatti puolestaan viestii siitä, että meillä on tavoitteellinen järjestelmä ympäristöasioiden johtamiseksi. Ympäristöstandardi auttaa meitä jäsentämään ympäristötyötämme ja ohjaa meitä ympäristöasioiden jatkuvassa kehittämisessä.

   Image Wear työvaatteet ISO 9001               Image Wear työvaatteet ISO 14001

Voit ladata Image Wear Oy:n ISO 9001 -sertifikaatin tästä.
Voit ladata Image Wear Oy:n ISO 14001 -sertifikaatin tästä.

Avainlippu- ja Design from Finland -merkit

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Image Wearille huhtikuussa 2019 Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja se on myönnetty Image Wearin työasupalvelulle. Design from Finland -merkki on myönnetty Image Wearin työvaatteille sekä potilas- ja seniorivaatteille. Merkki myönnetään tuotteille, jotka edustavat vahvasti suomalaista muotoiluosaamista.

 Avainlippu Image Wear työvaatteet                            Design from Finland Image Wear työvaatteet

 Avainlippu Image Wear työvaatteet            Design from Finland Image Wear työvaatteet

 

 

Olemme Perheyritysten liiton jäsen

suomalainen perheyritys työvaatteet

 

Olemme ottaneet käyttöön Suomalainen perheyritys -merkin. Me olemme ylpeästi perheyritys ja haluamme tuoda sen selkeästi esille. Merkki symboloi meille tärkeitä arvoja - pitkäjänteisyyttä, kannattavaa kasvua, yli sukupolvien kurkottavaa toimintatapaa ja vastuullisuutta. 

 

 

 

Olemme mukana ”Luotettava Kumppani” -ohjelmassa

LuotettavaKumppaniyritys

 

Olemme mukana Rinki-pakkauskierrätyksessä

LuotettavaKumppaniyritys

 

Olemme Tampereen seudun ilmastokumppani

Image Wear Tampereen ilmastokumppani

 

Olemme liittyneet mukaan Tampereen ilmastokumppaneihin edistämään seudun yhteistä tavoitetta olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Lue lisää toimenpidelupauksistamme ja ilmastoteoistamme täältä.

 

 

 

 

Toimintaamme ohjaavat alla kerrotut arvot, missio ja visio. Ne muodostavat yhdessä Image Wearin laatu- ja ympäristöpolitiikan.

 

Arvot:

  • Vastuullisuus
  • Ammattilaisuus
  • Kehittäminen


Missio:

Helpotamme ammattilaisen arkea 


Visio:

Parempia työpäiviä

 

Suomi

Image Wear Oy
33701 Tampere
Yrittäjänkatu 24, 33710 Tampere
puh. 020 7980 500
imagewear@imagewear.fi
etunimi.sukunimi@imagewear.fi

Kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sis. alv).
Matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (sis. alv).

 

Image Wear Oy Topper
Luumäentie 7
21420 Lieto
puh. 020 7980 500
etunimi.sukunimi@topper.fi
www.topper.fi 

 

Viro

Image Wear AS
Kadaka tee 46A
12915 Tallinn
Estonia
Tel. +372 666 4940
Fax. +372 666 4949
sales@imagewear.eu
www.imagewear.eu