Lumenen Beauty Advisorien mekot saivat uuden ilmeen

Lumenen menekinedistäjien työmekot Image Wearilta

Lumene ja Image Wear, kaksi suomalaista vahvaa toimialansa edelläkävijää, ovat tehneet yhteistyötä jo vuosia. Lumenen Beauty Advisorien uudet työmekot ovat pitkän ja syvällisen yhteistyön tulosta.

Lumenen ja Image Wearin juuret ovat Suomessa

Image Wear päivitti Lumenen menekinedistäjien työvaatteet.

Niin Lumenen kuin Image Wearin juuret ovat syvällä Suomessa. Lumenen inspiraation lähteenä ovat pohjoismaiset arvot ja kulttuuri sekä puhdas ja monipuolinen pohjoisen luonto. Pohjoisten leveysasteiden ankarasta ilmastosta kumpuavat lannistumattomuus, tietoinen läsnäolo ja tasapaino luonnon kanssa. Tuotteiden raaka-aineet – pohjoinen lähdevesi ja käsin poimitut pohjoisen marjat, kasvit ja mahla – ovat suomalaisten nuorekkuuden ja sädehtivän ihon salaisuus.

Yrityksiä yhdistävät myös niiden arvot: vastuullisuus, luovuus ja kehittäminen. Molempien yritysten tuotteet suunnitellaan Suomessa ja henkilökuntaa yhdistää luovuus sekä jatkuva innovointi ja kehittäminen. Niin Lumene kuin Image Wear ovat toimialojensa vahvoja kiertotalouden edelläkävijöitä, jotka kehittävät laadukkaita tuotteita vastuullisesti, luontoa säästäen. Molemmilla on tavoitteena olla hiilineutraali vuoteen 2025 mennessä. 

Uusi mekko kestää aikaa, katseita ja työpäivän haasteita 

Lumene uudisti menekinedistäjien työvaatteet yhdessä Image Wearin kanssa.

Beauty Advisorin työ on vaihtelevaa sisältäen asiakaspalvelua, esillepanojen rakentamista ja pisteen siisteydestä huolehtimista. Työvaatteen tulee tukea niin yrityksen ilmettä kuin Beauty Advisorin työpäivää.

Lumenen oma mekkomalli on nyt päivitetty vuoteen 2023. Mekkoon on lisätty käytännönläheisiä, Beauty Advisorien työtä helpottavia yksityiskohtia. Muutoksista huolimatta mekko jatkaa muiden työvaatteiden yhtenäistä ilmettä. Mekon materiaali on valittu tarkkaan, jotta se kestää aikaa, katseita ja työpäivän haasteita. Kankaan värin Lumene on määritellyt brändinsä mukaisesti.

Positiivista palautetta käyttäjiltä

Image Wearilla on ollut ilo olla työvaatteiden kautta rakentamassa Lumenen imagoa ja henkilöstön Parempia työpäiviä. Pitkäaikainen, sujuva yhteistyö näkyy myös työvaatteiden käyttäjien palautteissa. Mekon on todettu olevan todella istuva, materiaaliltaan mukavan lämmin ja joustava. Toisen taskun lisääminen on helpottanut Beauty Advisorien työtä, koska esimerkiksi avaimia ei voi aina pitää kaulanauhassa. Nyt avaimet voi sujauttaa näppärästi ylimääräiseen taskuun.