StaffPoint - StaffChef-kokkien vaatteet uudistuivat

StaffPoint StaffChef-kokkien työvaatteet ImageWear

Kuvat: StaffPoint

StaffPoint-konserni suurena rekrytointitalona tekee työelämän löytöjä. Tämä ei koske vain työntekijöiden yhdistämistä työnantajien kanssa, vaan myös työntekijöiden työolosuhteiden parantamista. Yksi löydöistä on tiivis ja sujuva yhteistyö Image Wearin kanssa. Image Wear valikoitui toimittajaksi useista syistä, kuten suomalaisuudestaan, toimintaperiaatteistaan, laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan, sekä hyvistä brodeerausmahdollisuuksistaan.

"Meillä StaffPointin HoReCa-toimialalla työvaatteita on tarvittu erilaisiin ravintola-alan valmennuksiin ja koulutusohjelmiin. Kokkien koulutusohjelmaan StaffChefiin hankimme alanvaihtajille työkengät, päähineet, kokin takit, housut ja essut Image Wearilta", kertoo StaffPointin koulutuskoordinaattori Lila Hamberg.

Työntekijöiden arvostus näkyy myös työvaatteissa

StaffPoint StaffChef työvaatteet Image Wear

Menestys rakentuu merkityksellisyydelle. "StaffPointille merkitys on toisten auttamista. Työntekijöiden arvostus näkyy muun muassa tarjoamissamme työvaatteissa. Mallistoa uudistettiin tilaamalla työvaatteet jokaiselle koulutettavalle uuteen koulutusohjelmaan. Tällä varmistettiin, että kaikilla oli tarvittavat työvaatteet heti työpaikalle ja koulutusjaksoille siirryttäessä. Lisäksi kaikki keikkailevat työntekijäasiakkaamme ovat saaneet hankkia ammattimaisia jalkineita ja työvaatteita sopimusalennuksilla Image Wearilta", kuvailee Hamberg malliston uudistusta.

Työvaatteiden suunnittelu- ja uudistusprosessi sujui hyvin Image Wearin tarjotessa joustavaa, nopeaa ja auttavaa palvelua. Tarjoukset saatiin hyvissä ajoin, tilaukset hoidettiin aina ajallaan ja käyttäjille annettiin selkeät ohjeet. Lisäksi kaikki vaatteet sai käydä kokeilemassa ennen tilausta, mikä helpotti koon valintaa.

StaffChef-kokit iloitsevat uudesta mallistosta

Käyttäjät ovat antaneet uuden malliston vaatteista positiivista palautetta. Niitä kehutaan kestäviksi ja helposti pestäviksi. Erityisesti kengät saavat ylistystä vaihdettavista, irrotettavista ja pestävistä pohjallisista, mikä saa työntekijät pomppimaan ilosta!

StaffPoint StaffChef kokkien työvaatteet Image Wear

"Me, StaffPoint, haluamme olla työelämän ennakkoluuloton uudistaja ja epäkohtien korjaaja. Image Wearin visio Parempia Työpäiviä, kohtaa täydellisesti StaffPointin vision kanssa Työelämä sellaisena kuin sen pitäisi olla", tiivistää Lila Hamberg.