Laatutakuu-ketjun työvaatteet erottuvat edukseen

Laatutakuun työvaatteiden on oltava kestäviä, siistejä ja työtehtävään sopivia. Kaikki tuotteet on merkitty laatutakuun logolla. Image Wear on tehnyt työvaatteita Laatutakuulle jo yli kymmenen vuotta.

Kuvat: Laatutakuu / Kari Ylitalo


Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on valtakunnallinen siivous- ja kiinteistöhoitoalan franchising-toimintaan erikoistunut yritys, joka on perustettu 1993. Laatutakuu tarjoaa laadukkaita siivous- ja kiinteistöhoitopalveluja erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille sekä asuinkiinteistöille.

Laatutakuu-ketjuun kuuluu lähes 120 tehokasta ja motivoitunutta ammattilaista, jotka toimivat itsenäisinä Laatutakuu-yrittäjinä yli 50 paikkakunnalla.

Laatutakuu-ketjun asiakaslupaus: ”Oma yrittäjä, joka palvelee laadukkaasti ja erottuu edukseen”

Yksi tapa, jolla yrittäjät erottuvat edukseen, on siisti ja edustava vaatetus. Laatutakuu ja Image Wear ovat tehneet yhteistyötä jo yli kymmenen vuoden ajan varmistaen yrittäjille siistit, toimivat ja työhön sopivat työvaatteet. Laatutakuun yrittäjät ja näiden työntekijät pitävät yllään Image Wearin kanssa suunniteltuja virallisia työvaatteita niin asiakaskohteissa vieraillessaan kuin työtä tehdessään.

Työvaatteiden tulee olla aina työtehtävän mukaisia. Laatutakuun kanssa olemme yhdessä pyrkineet suunnittelemaan työvaatteet niin, että ne toimivat työssä joustaen ja kestäen.

Laaja valikoima virallisia työvaatteita

Laatutakuu toteutti yhteistyössä Image Wearin kanssa työasuihin uuden ilmeen. Samalla lisättiin muun muassa paljon käytössä oleva musta väri vaatteisiin. Virallisten työvaatteiden valikoimista löytyy useita eri puseroita, liivejä, fleecejä ja housuja. Housut ovat mustia ja paidat joko mustia, valkoisia tai harmaita. Yläosissa on aina Laatutakuun logo.

Valikoimaan lisätään vuosittain uusia tuotteita. ”Olemme säännöllisesti yhteyksissä. Image Wear tarjoaa aktiivisesti uusia tuotteita ja järjestää kampanjoita yrittäjille. Yhteistyö on ollut molemmin puolin todella aktiivista ja hyvää”, kertoo Laatutakuun Helsingin siivouspuolen aluepäällikkö Anu Saarinen.

Laatutakuun työvaatteet kestävät käyttöä. Laatutakuu ja Image Wear ovat tehneet yhteistyötä jo yli 10 vuotta.

Työt vaativat laadukkaita ja kestäviä vaatteita

Vaatteet ovat käytännöllisiä ja mukavia sekä siistin näköisiä. Vaatteiden suunnittelussa ja valinnassa on otettu huomioon työnkuva. Vaatteet sopivat kaikille vartalomalleille ja kovaankin käyttöön.

Siivous- ja kiinteistöalan yrittäjät ovat kehuneet erityisesti vaatteiden laatua ja kestävyyttä. Fyysistä työtä tehdessä vaatteetkin ovat ajoittain kovilla, joten yrittäjille on tärkeää voida luottaa niiden kestävyyteen sekä toimivuuteen. Erityisesti liivit ovat saaneet paljon kehuja – ne ovat hyvin tehtyjä ja kestäviä sekä pitävät mittansa kovasta kulutuksesta huolimatta. Toinen yrittäjien suosikki on ollut Image Wearin leggingsit.

Vanhat työvaatteet siirtyvät lopuksi suursiivousvaatteiksi ja tulevat näin käytetyiksi loppuun asti.