Tutustu Image Wearin eSovitukseen

Image Wearin tuotteita voit sovittaa myös etänä eSovituksen eli Choozr:n avulla.

Verkkokaupassamme on valikoiduissa tuotteissa käytössä eSovitus-palvelu (Choozr), joka helpottaa oikeankokoisen vaatteen tilaamista, vähentää väärää kokoa tilattujen tuotteiden kuljetuksia samalla säästäen sekä ympäristöä että työaikaa.

Mikä on eSovitus (Choozr)?

Image Wearin eSovitus (Choozr) on digitaalinen etäsovituspalvelu, josta saat henkilökohtaisen kokosuosituksen. Ehdotukset pohjautuvat tarkkoihin henkilömittoihin ja tuotteelle määriteltyihin mittoihin. eSovitus (Choozr) on ladattavissa Android-laitteille Google Play -kaupasta ja iOS-laitteille Applen App Storesta.

eSovituksesta (Choozr) saat henkilökohtaisen kokosuosituksen, joka muodostuu mobiililaitteen, esimerkiksi älypuhelimen tai tabletin, ottamien kuvien perusteella. Laitteesi laskee mittatiedot ja päivittää ne anonyymisti pilvipalveluun. Laskenta tapahtuu omalla laitteellasi eikä kuvia lähetetä eikä tallenneta mihinkään missään vaiheessa. Katso videolta, kuinka helppoa sovelluksen käyttö on.

Alla esimerkkejä tuotteistamme, joissa eSovitus (Choozr) on käytössä: 
Naisten kokkitakki vetoketjulla 1F585
Kuoritakki 3G018
Flexy-reisitaskuhousut 1L287
Kokkitakki 1F010
Naisten kokinhousut 1K008
Miesten kokinhousut 1K007
Miesten kauluspaita 56757
Naisten toimistopaita 7D872
Softshell-takki 7G011
Naisten reisitaskuhousut 1K125
Miesten reisitaskuhousut 1K121
Naisten t-paita 46117
Unisex t-paita 46724 
Housut, kuminauhavyötärö 1K015 
Housut unisex 5 taskua 1K134 
Housut unisex 4 taskua 1K140 
Miesten työfarkut 1K087

Sovitus myös sopimusasiakkaiden eWear-verkkokaupassa

Image Wearin eSovitus eli digitaalinen etäsovituspalvelu on käytössä myös sopimusasiakkaiden eWear-verkkokaupassamme asiakkaan omille tuotteille. Lue lisää täältä