Alkon Laatutimantti 2020 -palkinto Image Wearille

Alkon Laatutimantti 2020 -palkinto Image Wearille

Alkon Laatutimantti 2020 Image Wearille

Alkon jakama Laatutimantti-palkinto on myönnetty Image Wear Oy:lle. Palkinnon myöntämisen perusteina ovat mm. Alkon liiketoiminnan, sen erityspiirteiden ja tarpeiden tunteminen, erinomainen toimitusvarmuus, selkeä raportointi sekä taitava ja sitoutunut henkilökunta, joka valmistautuu hyvin tapaamisiin, reagoi nopeasti, aidosti ja välittävästi mahdollisiin reklamaatioihin, kehittää toimintaa aktiivisesti ja laadukkaasti sekä helpottaa Alkon ammattilaisten arkea. ”Olemme iloisia ja ylpeitä saamastamme palkinnosta. Tämä on merkittävä ja samalla innostava tunnustus Alkon kanssa tehdystä jatkuvasta yhteistyön kehittämisestä. Image Wear haluaa tuottaa parempia työpäiviä ja helpottaa ammattilaisten arkea. Alkon kanssa olemme kehittäneet kumppanuuden, jossa nämä tavoitteet toteutuvat”, toteaa Image Wearin avainasiakaspäällikkö ja omistaja Janne Vettenranta.

Palkintoa jaettu vuodesta 2017 lähtien

Laatutimantti-palkintoa on jaettu vuodesta 2017 lähtien, jolloin Alkon palveluliiketoiminnassa otettiin käyttöön oma laatujärjestelmä. Tavoitteena on yhteistyökumppaneiden suoriutumisen seurannan lisäksi myös parempi palvelu ja asiakaskokemus, sillä hyvä ja toimiva yhteistyö on maailmanluokan palvelun mahdollistaja.

Kerran vuodessa toteutettavassa Laatutimantti-verkkokyselyssä kukin yhteistyökumppani arvioidaan aikataulu- ja toimitusvarmuuden, laadun ja reklamaatioiden sekä yhteistyön kehittämisen pohjalta. Vuoden kumppani valikoituu palautteiden pistekeskiarvon perusteella. Aiemmat vuoden kumppanit ovat Imagon Oy (2017), Forssan Levy Oy (2018) ja Puume Oy (2019),

Alkon laatutimanttipalkinnon kriteerit Image Wearille

Yhteisiä valintoja ympäristön hyväksi

Alkolla ja Image Wearilla on yhteinen tahtotila toimia vastuullisuuden edelläkävijänä. Alko arvostaa Image Wearin sitoutuneisuutta vastuullisuuteen ja kykyä vastata muuttuviin käyttäjäodotuksiin. Tärkeää on myös, että työvaatteet ovat kestäviä, niiden elinkaari on suunniteltu mahdollisimman pitkäksi ja käytöstä poistuneille vaatteille on suunniteltu jatkokäyttö. Image Wear kumppaneineen tarjoaa kanavan käytöstä poistettujen työvaatteiden hyödyntämiseen uusiksi tuotteiksi tai raaka-aineiksi. Alko ja Image Wear pyrkivät yhdessä tekemään fiksuja valintoja ympäristön hyväksi.