Ensihoidon ja -vasteen LANSSI-mallisto sekä henkilökuljetuksen AJO-mallisto nyt verkkokaupassa!

Lanssi-mallisto on suunniteltu varta vasten ensihoidon tehtävissä työskenteleville. Vaatteissa on suojaavuutta sekä hyvä liikkuvuus.

Suomessa suunnitellut LANSSI- ja AJO-työvaatteet ovat vastuullinen hankinta. Tuotteet kestävät käytössä pitkään, ja niiden elinkaari on mietitty huolellisesti alusta loppuun.

Ensihoidon ja -vasteen LANSSI-työvaatteet toimivat hektisissäkin tilanteissa

Ensihoidon ja ensivasteen työt vaativat asiantuntevan ja turvallisen vaikutelman luomista hektisissäkin tilanteissa. Kestävistä huippumateriaaleista laadukkaasti valmistetut, toimiviksi suunnitellut työvaatteet takaavat parhaat lähtökohdat onnistuneeseen työpäivään.

Ensihoidon tehtäviin soveltuvat työvaatteet on suunniteltu Suomessa.

LANSSI-mallisto tarjoaa ensihoidon ja -vasteen työvaatteet sekä ulko- että sisätyöhön, ja se on saatavilla nyt myös suoraan verkkokaupastamme. Suomessa suunniteltu LANSSI on vastuullinen hankinta: kestävät tuotteet säilyvät oikein huollettuina käytössä pitkään. Mallisto on suunniteltu erilaisille värikoodeille heijastimille ja merkeille. Se tukee myös erilaisia tunnisteita ja teknisten apuvälineiden käyttöä. LANSSI-vaatteet täyttävät turvastandardit ja suojaavat esim. tuulelta, sateelta ja teräviltä esineiltä.

LANSSI-tuotteissa käytetyt materiaalit on testattu HYGIO-kuivadesinfiointikäsittelyssä 50 kertaa. Se ei korvaa vesipesua, mutta kuivadesinfiointi riittää silloin, kun tuotteessa ei ole näkyvää likaa. Kuivadesinfiointikäsittely säästää materiaaleja, poistaa hajuja & bakteereja ja pidentää tuotteiden käyttöikää.

Lanssi ensihoidon työvaatteet saat nyt Image Wearin verkkokaupasta.

Kiitelty LANSSI toimii

LANSSI-mallisto on saanut paljon kiitosta käyttäjiltään. Hyvin istuvat, ensihoidon sekä ensivasteen töihin varta vasten suunnitellut työvaatteet on suunniteltu yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Teemme paljon yhteistyötä tuotteidemme käyttäjien kanssa ja kehitämme jatkuvasti tuotteitamme niistä saadun palautteen perusteella.

”YKI-housut ovat parhaat työhousut ikinä! Saa vääristellä ja liikkua, ja kaikille tavaroille löytyy säilytystaskut.”

Tilaa LANSSI-mallisto ensihoidon ja ensivasteen ammattilaisille verkkokaupastamme.

Ajo-malliston vaatteet on tarkoitettu joustamaan ja tuntumaan mukavilta ja näyttämään hyvältä asiakaspalvelutehtävissä.

AJO-työvaatteissa on helppo hymyillä

Asiakaspalvelu on inhimillistä vuorovaikutusta herkimmillään. Palveluintensiivisillä aloilla hyvä maine ja sen lunastaminen jokaisessa kohtaamisessa vaikuttaa suoraan asiakastyytyväisyyteen – ja sitä kautta myös yrityksesi tulokseen. AJO-malliston työvaatteet ovat kestäviä ja ajattomia ja tuovat esiin kantajansa parhaat puolet. Suunnittelussa huomioimme, että vaatteet tukevat käyttötarkoitustaan.

AJO-työvaatteet kestävät jatkuvaa käyttöä, kulutusta ja toistuvaa pesua. Ne säilyttävät muotonsa ja ryhtinsä, eivätkä veny käytössä. AJO-vaatteet ovat mukavia ja joustavia päällä, eivätkä rajoita liikkuvuutta.

Tilaa AJO-työvaatteet verkkokaupastamme 

Ajo-malliston Tomi tikkitakki tuo lämpöä tyylikkäästi viileämpiin päiviin.

 

Image Wear työvaatteet logo
           
         Image Wear slogan, parempia työpäiviä