Heitä hyvästit työfiilistä hiertäville vaatteille – kotimaisen perheyrityksen myymälöistä ja verkkokaupasta löydät etsimäsi joka alalle, koolle ja säälle

Työvaatteita iloisella asiakaspalvelulla höystettynä Vantaan Työasupalvelumyymälässä.

Työvaatteiden hankinta ei ole mikään pikku juttu, sillä hyvin istuvat, laadukkaista materiaaleista ja vastuullisesti tuotetut vaatteet kestävät käyttöä ja tekevät työpäivästä mukavamman. Tämän tietää myös Viherpalvelut Hyvösen talous- ja henkilöstöjohtaja Katja Hyvönen, joka luottaa työvaateasioissa kotimaiseen Image Weariin.

– Viher- ja katualueiden kunnossapito ja viherrakentaminen on ulkotyötä, jossa ollaan sään armoilla. Myös turvallisuus on tärkeää huomioida ja vaatteiden istuvuus vaikuttaa koko työpäivään. Meille on tärkeää, että työvaatteemme tulevat suomalaiselta perheyritykseltä, joka panostaa tuotekehitykseen ja kuuntelee aidosti asiakkaittensa toiveita.

– Työntekijämme tykkäävät kovasti esimerkiksi Image Wearin naisten malliston joustohousuista, jotka istuvat hyvin ja toimivat arjessa.

Myymälöistä asiantuntemusta ja hymyilevää palvelua

Viherpalvelut Hyvönen tarvitsee noin 80 hengen vakituiselle porukalleen ja kausityöntekijöilleen huomiovaatteita kesä- ja talvihommiin. Vaatetilaukset tehdään yleensä joko netissä eWear-tilauspalvelun kautta tai Lahden myymälässä.

– Image Wearin eWear- tilauspalvelu ja verkkokauppa ovat avoinna 24/7, joten tilausten tekeminen sitä kautta on tosi kätevää. Toisaalta myös myymälässä asioiminen sopii meille, koska samalla saamme mukavaa palvelua ja asiantuntevia neuvoja, Hyvönen jatkaa.

Asiakaspalvelua Image Wearin Vantaan Työasupalvelumyymälässä. Myymälään ovat tervetulleita kaikki.

Image Wearin 17 myymälän verkosto on omaa luokkaansa, sillä se kattaa koko Suomen napapiiriltä pääkaupunkiseudulle. Aluepäällikkö Elina Malkamäki arvelee, ettei muilla työvaatevalmistajilla ole vastaavaa. Tyypillisimmin myymälän ovi käy, kun pienissä ja keskisuurissa rakennus-, palvelu-, horeca- tai hoiva-alan yrityksissä tarvitaan laadukkaita työvaatteita. Asiakkaita on myös kuljetus- ja teollisuuspuolelta.


– Meidän laajasta valikoimastamme löytyy sopivat vaatteet, kengät ja suojaimet joka alalle, koolle ja säälle. Asiantunteva ja koulutettu henkilökuntamme tuntee eri alojen vaatimukset, lait ja asetukset sekä työturvallisuuteen, ergonomiaan ja työoloihin liittyvät asiat.

Samat tuotteet ja palvelut paikkakunnasta riippumatta

Kaikissa Image Wearin myymälöissä on saatavilla sovituspalveluja, lämpösiirtomerkkien painatuspalveluja ja osassa myymälöissä tehdään tarvittaessa myös pieniä muokkauksia ja korjauksia työvaatteisiin. Myymälöissä on myös jalkaskannerit muotopohjallisia varten. Skanneri mittaa jalkojen anatomian ja yksilölliset ominaisuudet, joiden perusteella skanneri antaa tarvittaessa suosituksen sopivasta muotopohjallisesta.

Jalkojen skannauksen voi tehdä ilmaiseksi Image Wear Työasupalvelumyymälöissä. Skannauksen avulla saat valittua itsellesi sopivat pohjalliset työjalkineisiin.

 Myymälöiden valikoima ja palvelut ovat samat paikkakunnasta riippumatta. Tätä arvostavat erityisesti yritykset, joilla on toimipisteitä ympäri Suomen.

– Palvelemme esimerkiksi askartelutarvikeliike Sinellin henkilökuntaa monilla eri paikkakunnilla ja tarjoamme heidän tarpeiden mukaan erilaisia työvaatteita painatuksilla, kuten liivejä ja t-paitoja.  

Image Wear Työasupalvelumyymälässä saat painatuspalvelun työvaatteillesi saman katon alta.

Parempia työpäiviä kanavasta riippumatta

Työssään viihtyvä, tyytyväisenä hymyilevä asiakas on Image Wearin ykköstavoite, asioipa hän sitten myymälässä tai verkkokaupassa.

– Takaamme, että palvelu pelaa joustavasti kummassakin. Haluamme mahdollistaa kaikille parempia työpäiviä kanavasta riippumatta. Joskus työfiilis voi olla jopa pukeutumiskysymys, Malkamäki miettii.

Tilaa vaatteet parempiin työpäiviin verkkokaupastamme!