Image Wear ulkoistaa tuotevarastonsa sisälogistiikan Transvalille

Image Wearin ja Transvalin edustajat tiedotustilaisuudessa

Mediatiedote 18.3.2024

Suomen johtava työvaatevalmistaja, tamperelainen Image Wear Oy ulkoistaa tuotevarastonsa sisälogistiikan Transvalille 1.4.2024 alkaen. Varaston työntekijät siirtyvät Transvalin palvelukseen.

Image Wearin tuotevarastosta toimitukset lähtevät niin asiakkaille kuin omalle myymäläketjulle. Pääkonttorin vieressä sijaitsevassa logistiikkakeskuksessa toimivat tuotevaraston lisäksi lisäpalveluompelimo, brodeeraamo sekä lämpösiirto- ja silkkipaino, jotka jatkavat osana Image Wearia.

Transval on ulkoistuslogistiikan markkinajohtaja Suomessa ja Pohjoismaiden suurin sisälogistiikkatalo, ja auttaa asiakkaitaan löytämään logistiikasta kasvun ja tehostamisen mahdollisuuksia.

Tavoitteena tuotevaraston toiminnan kehittäminen

Tuotevaraston ulkoistuksella Image Wear saa logistiikkaan erikoistuneen partnerin kehittämään logistiikkatoimintoja. Samalla Image Wear pystyy keskittymään oman ydinliiketoimintansa kehittämiseen eli työvaatteiden suunnitteluun, valmistamiseen ja myyntiin.

Transval äänikeräily

Image Wearin toimitusjohtaja Jari Lepistö on tyytyväinen alkavasta kumppanuudesta: ”Odotamme innokkaasti yhteistyötä Transvalin kanssa. Tavoitteenamme on kehittää ja tehostaa varastotoimintaamme, ja Transval on osoittautunut erinomaiseksi kumppaniksi tässä pyrkimyksessä. Uskomme vahvasti, että yhteistyömme avulla saamme aikaan konkreettisia tuloksia ja parannuksia toimintaamme.”

Transvalin myyntijohtaja Kai Kankaala tiivistää Transvalin tunnelmia: ”On hienoa nähdä, että Image Wear asettaa selkeän tavoitteen tuotevarastonsa toiminnan ja tehokkuuden parantamiseksi. Olemme ylpeitä siitä, että he valitsivat meidät luotettavaksi ja joustavaksi sisälogistiikkaosaajaksi. Nyt Image Wear voi keskittyä täysipainoisesti omaan ydinosaamiseensa työvaatteiden kehittämisessä ja myynnissä, kun me huolehdimme varaston sisälogistiikasta.”