Lahjoitimme Narvan lastenkotiin pesukoneita ja kuivausrumpuja

Osana vastuullisuussuunnitelmaamme, haluamme toimia vastuullisesti myös siellä, missä meillä on tuotantoa. Lahjoitimme Narvan lastenkotiin pesukoneita helpottamaan arjen sujuvuutta.

Image Wearilta tukea Narvan lastenkotiin

Tuimme Narvan lastenkodin toimintaa. Lahjoitimme kolme pyykinpesukonetta sekä kolme kuivausrumpua Narvan sosiaalityökeskuksen turvakotiin. Tavoitteenamme on parantaa yhteisöjen hyvinvointia paikkakunnilla, joilla meillä on vaikuttamisen mahdollisuuksia. Viron Narva oli luonteva valinta, koska siellä sijaitsee oma tuotantolaitoksemme.

Uudet koneet helpottavat pyykkipäiviä

Toiveena oli löytää kohde lasten tai nuorten tukemiseen. Monista vaihtoehdoista valittiin Narvan sosiaalityökeskuksen turvakoti Narva Sotsiaaltöökeskus turvakodu. Turvakoti sai itse ehdottaa, mihin lahjoitusrahat käytetään. Suurin tarve oli pyykinpesukoneille ja kuivausrummuille, sillä ne ovat päivittäin käytössä ja vanhat koneet olivat jo tulleet tiensä päähän.

Narvan sosiaalityökeskuksen turvakoti tarjoaa tilapäisiä asuntoja 0–18-vuotiaille lapsille, jotka ovat jääneet tai vaarassa jäädä ilman huoltajaa. Turvakoti tarjoaa lapsille turvallisen ympäristön ja apua henkiseen tasapainoon sekä arjessa toimimiseen. Palvelu sisältää mm. majoitus- ja ruokailupalvelut, puhtaat vaatteet ja liinavaatteet, sosiaalista neuvontaa ja psykologista apua, lääketieteellistä hoitoa sekä apua koulunkäyntiin. Turvakoti koostuu kolmesta talosta, joissa kussakin asuu 6–7 lasta. Jokaisella lapsella on yleensä oma huone; joissakin huoneissa lapsia on kaksi. Näissä taloissa lapsista huolehtivat sosiaalityöntekijän ja psykologin ohella kasvattajat, jotka tekevät lapsille ruokaa, pesevät pyykin ja auttavat koulutöissä.

Luovutustilaisuus järjestettiin viime viikolla ja koneet vastaanotti Narvan sosiaalityökeskuksen johtaja Julia Shupilova. Koneet luovutti Image Wearin Narvan tehtaan operatiivinen johtaja Jelizaveta Pavlova. Toivotamme iloisia pyykkipäiviä Narvaan!

 

   

Parempia työpäiviä - Image Wear Työvaatteet