Image Wearin toimitusjohtaja vaihtuu

Image Wearin toimitusjohtaja vaihtuu

Jari Lepistö Image Wearin toimitusjohtajaksi

Suomen johtavan työvaatevalmistajan toimitusjohtaja vaihtuu. Jari Lepistö tarttuu Image Wearin ruoriin Pekka Nikkasen jäädessä eläkkeelle. Toimitusjohtajan vaihdosta on valmisteltu jo jonkin aikaa. Lepistö tuli mukaan Image Wearin toimintaan jo elokuun puolivälissä ja on puolentoista kuukauden ajan tutustunut Image Weariin – niin yritykseen kuin sen työntekijöihin, asiakkaisiin ja sidosryhmiin. Lokakuun ensimmäinen päivä roolit vaihtuvat, kun hän ottaa ohjat käsiinsä ja Nikkanen puolestaan jatkaa marraskuun loppuun asti tukemalla taustalta.

Pekka Nikkanen siirtyy eläkkeelle

Pekka Nikkasen 20-vuotisen uran alkuvuodet olivat muutosvaihetta, jossa useasta yrityksestä muodostettiin yksi yhtiö Image Wear. Matkan varrella yhtiötä on kasvatettu hankkimalla useita liiketoimintoja ja yrityksiä sekä lisäämällä kansainvälistä valmistustoimintaa. ”Yhdessä me kaikki imagewearilaiset olemme luoneet yhtiöstä monen palvelumallin toimijan ja kehittäneet työvaatteita jopa lisäämällä niihin älyteknologiaa sekä digitaalisia sovelluksia”, toteaa Nikkanen ja jatkaa: ”Tällä tavalla olemme IW-joukkueena rakentaneet yhtiöstämme ylivertaisen markkinajohtajan. Hyvä IW!”


Jari Lepistö saa isot saappaat täytettäväksi Pekka Nikkasen siirtyessä eläkkeelle. Janne Vettenranta, Image Wearin hallituksen puheenjohtaja ja toinen yrityksen omistajista, kertoo Lepistön vakuuttaneen omistajat vankalla kokemuksellaan erilaisten yritystoimintojen johtamisesta niin Suomessa kuin ulkomailla. ”Arvostamme Jarin talous-, johtamis- ja strategiaosaamista sekä avoimuutta ja rehellisyyttä. Myös hänen arvonsa ja ajatusmaailmansa ovat samanlaiset kuin meillä. Uskomme Image Wearin jatkavan tulevina vuosina menestyksellistä liiketoimintaa hänen johdollaan”, Janne Vettenranta toteaa. Myös Nikkanen katsoo luottavaisin mielin yrityksen tulevaisuuteen: ”On hienoa antaa Jarille yhtiön ruori. Yhteinen työrupeamamme on osoittanut Jarin olevan osaava, mukava ja avoin henkilö. Häneen on helppo luottaa ja luovuttaa Image Wearin johtajuus kokeneisiin käsiin. Menestystä Jarille.”

Positiivisin mielin Image Wearin tiimiin

Lepistö ottaa ohjat positiivisin mielin. Puolentoista kuukauden kokemus Image Wearilla on vakuuttanut, että uusi toimitusjohtaja saa lähteä luotsaamaan yritystä eteenpäin vankalta pohjalta. ”On hienoa liittyä Image Wearin ammattilaisten tiimiin. Yhtiön laadukkaat tuotteet ja osaava henkilöstö ovat luoneet vahvan aseman ja vakaan pohjan menestykselle. Pekka on johtanut yritystä menestyksekkäästi ja perehdyttänyt minua hienosti yhtiön toimintaan. Johtoryhmä ja henkilöstö ovat ottaneet minut positiivisesti vastaan”, Lepistö hehkuttaa ja jatkaa: ”Tältä pohjalta on hyvä jatkaa Image Wearin menestystarinaa. Olen aidosti innostunut olemaan mukana jatkamassa Image Wearin huippuasiantuntijuutta työvaatteiden parissa ja sitä kautta tukemassa ammattilaisten arkea.”

Kiitokset pitkäaikaiselle toimitusjohtajalle

Janne Vettenranta tiivistää koko yrityksen kiitokset eläkkeelle jäävälle toimitusjohtajalle: ”Haluamme kiittää Pekkaa hänen uskollisesta työstään Image Wearin johtamisessa. Hänen johdollaan Image Wearista on kehittynyt monikanavainen, luotettava ja alati kehittyvä työvaatealan markkinajohtaja. Pekka on ollut pidetty toimitusjohtaja, josta ovat pitäneet niin henkilökunta, sidosryhmät kuin asiakkaatkin. Hän on johtanut yritystä määrätietoisesti, tuloksellisesti ja henkilöstöä innostaen. Hänen kanssaan työpäivät ovat olleet vauhdikkaita ja iloisia. Toivotamme Pekalle oikein hyvää jatkoa tuleviin vuosiin.”

Lisätietoja:

Janne Vettenranta, janne.vettenranta(at)imagewear.fi, puh. 0400 733 646

Jari Lepistö, jari.lepisto(at)imagewear.fi, puh. 050 60 212