eSeuranta

Image Wear eSeuranta palvelulla, tiedät tarkalleen, kenellä työvaatteet ovat käytössä.

eSeuranta pitää työvaatteet hanskassa

Huolettaako työvaatteisiin liittyvä logistiikka ja seuranta? eSeuranta on RFID-teknologiaan perustuva palvelu, jonka avulla tiedät työvaatteidesi viimeisimmän sijaintipaikan ja voit katsella jokaisen yksittäisen työvaatteesi elinkaarta.  

Mikä on RFID-teknologia? 

RFID tarkoittaa radiotaajuuksien etätunnistamista. Image Wearin eSeuranta perustuu passiiviseen RFID-tunnistetagiin, UHF:ään eli ultrakorkeaan radiotaajuuteen sekä lukijalaitteeseen. Lukijalaite tunnistaa yksittäiset RFID-tagit, jolloin kyseisiin tageihin liitetty tieto voidaan lukea tietokoneelta tai kännykältä. Passiivinen tagi tarkoittaa, että tagissa itsessään ei ole tietoa eikä tietoa siirry ilman lukijalaitetta. Jokaisella tagilla on oma uniikki koodinsa, jonka lukijalaite tunnistaa ja osaa yhdistää sen avulla kyseisen tuotteen ja oikean tiedon eSeurannassa.  

Miten eSeuranta toimii?

Hankkiessasi työvaatteet ja eSeuranta-palvelun työvaatteeseen kiinnitetään RFID-tagi, joka kohdistetaan yrityksellesi ja haluttaessa myös kyseistä työvaatetta käyttävälle työntekijälle. Työntekijä ottaa vaatteen käyttöön. RFID-tagin avulla pystyt seuraamaan työvaatteen elinkaarta ja tiedät, milloin vaate on ollut esim. käytössä, pesulassa tai odottamassa seuraavaa käyttökertaa. 

eSeuranta palvelun toimintamalli

eSeurannan hyödyt ja edut

Työvaatteiden tiedot ajan tasalla 

eSeurannan avulla tiedät, missä, kenellä ja kuinka paljon työvaatteita on. Työvaatteet ovat paremmin hallinnassa ja työvaatteissa on vähemmän pääomaa kiinni. 

Selvää säästöä 

Kun pystyt seuraamaan työvaatteiden käyttöä, ylimääräisiä vaatteita ei loju käyttämättä.  

Tietoa työvaatteiden hankintaan 

eSeurannan avulla pystyt seuraamaan työvaatteiden elinkaarta – saat tietoa työvaatteiden kestosta ja käyttöiästä. 

Vastuullisuus ja ekologisuus 

Voit optimoida työvaatteiden käyttöä saamiesi tietojen avulla. Image Wear auttaa myös kierrättämään elinkaarensa lopussa olevat työvaatteet. 

Turvallisempia työpäiviä 

eSeurannan avulla varmistat, että työntekijällä on käytössään tehtävän vaatiman turvatason mukaiset työvaatteet ja suojaimet. 

Tehosta työvaatteiden käyttöä. Me laitamme vaatteesi kiertämään! 

Image Wear oranssi logo

Parempia Työpäiviä slogan