Asiakkaamme

Parempia työpäiviä

Specsavers

Specsaversin työvaateuudistuksessa lähdettiin liikkeelle työympäristöstä. Aiemman jakkupukutyylin sijaan toivottiin rennompaa smart casual lookia, jossa korostuvat joustavuus, mukavuus, monipuolisuus ja toimivuus.

Lue lisää

StaffPoint

StaffPointilla työntekijöiden arvostus näkyy myös yrityksen tarjoamissa työvaatteissa. StaffChef-kokkien koulutusohjelmaan yritys hankki uudet työkengät, päähineet, kokin takit, housut ja essut Image Wearilta. Niin vaatteet kuin jalkineet ovat saaneet käyttäjiltä positiivista palautetta. 

Lue lisää

Lumene

Lumenen menekinedistäjien uudet työmekot ovat pitkän ja syvällisen yhteistyön tulosta.
Image Wearilla on ollut ilo olla työvaatteiden kautta rakentamassa Lumenen imagoa ja henkilöstön Parempia työpäiviä.

Lue lisää

Suomen Laatutakuu Palvelut Oy

Laatutakuu toteutti yhteistyössä Image Wearin kanssa työasuihin uuden ilmeen. Laatutakuun ja Image Wearin yhteistyö on kestänyt jo yli kymmenen vuoden ajan varmistaen yrittäjille siistit, toimivat ja työhön sopivat työvaatteet. Nyt työasujen ilmettä uudistettiin ja mallistoon lisättiin musta väri.

Lue lisää

Abloy Oy

Abloy Oy lanseerasi lukkoliikkeille suunnatun työvaatepalvelun, jossa liikkeillä on mahdollisuus käyttää Abloyn neuvottelemaa palvelua. Uuden työvaatepalvelun yksi tarkoitus on lisätä Abloyn näkyvyyttä asennuskohteissa sekä tuoda toimiva ja edullinen palvelu Abloy-valtuutettujen lukkoliikkeiden käyttöön.

Lue lisää

VR

Kevään 2019 aikana noin 2200 VR:läistä sai uudet työvaatteet, kun konduktöörien, veturinkuljettajien, ravintolavaunun junatarjoilijoiden ja asemien lipunmyyntien palveluneuvojien työvaatteet
uudistuivat.

Lue lisää

Tampereen Ratikka

Tampereen Ratikka ja työvaatteet toistavat samaa värimaailmaa: punaista ja mustaa valkoisilla tehosteilla. Malliston suunnittelun pohjana on käytetty VR:n työvaatteita. Molemmat mallistot on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä Image Wear Oy:n kanssa.

Lue lisää